50 χρόνια Waterloo: “Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης στη Eurovision 2024” λένε οι ABBA

Διαβάζεται σε 2'
50 χρόνια Waterloo: “Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης στη Eurovision 2024” λένε οι ABBA
Οι ABBA, λίγο μετά τη νίκη τους με το Waterloo AP photo

Oι ABBA δεν θα εμφανιστούν στη σκηνή της Eurovision 2024 στη Σουηδία, παρά τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη νίκη τους στον διαγωνισμό του 1974.

Ο Björn Ulvaeus και ο Benny Andersson των ABBA θέλησαν να ξεκαθαρίσουν ότι το θρυλικό σουηδικό συγκρότημα δεν θα εμφανιστεί στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, που θα διεξαχθεί στη Σουηδία, μετά τη νίκη της Loreen με το “Tattoo”.

Μιλώντας στο BBC, τα δύο μέλη του συγκροτήματος ανέφεραν πως «μπορούμε να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια ABBA χωρίς να είμαστε στη σκηνή».

Παρά την επέτειο των 50 χρόνων από τη νίκη του συγκροτήματος στη Eurovision 1974, φαίνεται πως οι ABBA είναι παντελώς αρνητικοί σε μία κοινή εμφάνιση στη σκηνή του διαγωνισμού.

Να σημειωθεί πως τα αρχικά των τραγουδιστών του συγκροτήματος αποτελούν τα ακρωνύμια του ονόματος. Το συγκρότημα αποτελείται από την Ανιέτα Φέλτσκογκ (Agnetha Faltskog), τον Μπιορν Ουλβέους (Björn Ulvaeus), τον Μπένυ Άντερσον (Benny Andersson) και την Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ (Anni-Frid Lyngstad).

Όλοι τους έγιναν διεθνώς γνωστοί μετά τη νίκη τους στη Eurovision το 1974 με το “Waterloo”.

Σημειώνεται ότι η πρόσφατη… επιστροφή των ABBA, με τη σειρά εμφανίσεων “ABBA Voyage” πραγματοποιήθηκε με έναν πρωτοποριακό τρόπο. Κατά τη διάρκεια των σόου, τα ψηφιακά avatar των καλλιτεχνών ερμήνευσαν ένα σύνολο επιτυχιών με τη βοήθεια ζωντανής μπάντας και μια σειρά από φώτα, λέιζερ και ειδικά εφέ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα