Andy Taylor: Ο κιθαρίστας των Duran Duran αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο – “Δεν υπάρχει θεραπεία”

Andy Taylor: Ο κιθαρίστας των Duran Duran αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο – “Δεν υπάρχει θεραπεία”
Duran Duran Amy Harris/Invision/AP

Με μια συγκινητική επιστολή ο κιθαρίστας των Duran Duran, Andy Taylor, αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη και μάλιστα, σε τελικό στάδιο. "Δεν είναι άμεσα απειλητική για τη ζωή, αλλά υπάρχει θεραπεία".

Ο Andy Taylor, o κιθαρίστας των Duran Duran, αποκάλυψε μέσα από μια συγκινητική επιστολή ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη τετάρτου σταδίου.

Ο κιθαρίστας του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος δεν κατάφερε να παραστεί στην τελετή ένταξής τους στο “Rock & Roll Hall of Fame”, ωστόσο ο frontman Simon Le Bon διάβασε ένα γράμμα που είχε γράψει ο Taylor πριν τέσσερα χρόνια, όταν διεγνώσθη με καρκίνο.

“Πολλές οικογένειες έχουν βιώσει τον αργό πόνο αυτής της ασθένειας και φυσικά, δεν διαφέρουμε. Μιλώ λοιπόν από την οπτική ενός οικογενειάρχη, αλλά με βαθιά ταπεινότητα για το συγκρότημα, τους μεγαλύτερους θαυμαστές που θα μπορούσε να έχει ένα γκρουπ, και αυτή την εξαιρετική διάκριση”, έγραφε μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κιθαρίστας.

Ο Βρετανός ρόκερ είπε ότι λάμβανε εξαιρετική θεραπεία, αλλά πρόσφατα υπέστη μια “απώλεια”. Αναγνώρισε ότι αν και η κατάστασή του “δεν είναι άμεσα απειλητική για τη ζωή, δεν υπάρχει θεραπεία“.

“Παρά τις εξαιρετικές προσπάθειες της ομάδας μου, έπρεπε να είμαι ειλικρινής ότι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, θα ξεπερνούσα τα όριά μου”, έγραφε η επιστολή. “Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται ή δεν πρέπει να μειώνει τα όσα έχει επιτύχει και συντηρεί αυτό το συγκρότημα (με ή χωρίς εμένα) για 44 χρόνια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα