Άννα Βίσση: Οργή θαυμαστών για την αναβολή της συναυλίας της στη Θεσσαλονίκη – “Δεν φταίμε εμείς, φταίει το σύστημα!”

Άννα Βίσση: Οργή θαυμαστών για την αναβολή της συναυλίας της στη Θεσσαλονίκη – “Δεν φταίμε εμείς, φταίει το σύστημα!”
Η Άννα Βίσση papadakispress

Θαυμαστές της Άννας Βίσση εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την αναβολή της συναυλίας της τραγουδίστριας στη Θεσσαλονίκη. Η απάντησή της.

Αναβλήθηκε η συναυλία της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη που ήταν να πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας (10/7) στις 21:30.

Η τραγουδίστρια περίπου στις 18:30, το απόγευμα της Δευτέρας, αναδημοσίευσε στα κοινωνικά της δίκτυα την έκτακτη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η συναυλία της «50 χρόνια Άννα Βίσση» δεν θα πραγματοποιηθεί για τεχνικούς λόγους.

«Η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους που αφορούν την ασφάλεια των συντελεστών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός 3 ημερών. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ισχύουν κανονικά, ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής, την οποία κοινοποίησε και η Άννα Βίσση.

instagram: anna vissi

Λίγο μετά η Άννα Βίσση ανήρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, εξηγώντας τι συνέβη.

«Η απογοήτευση η δική μου και του Νίκου, όπως φαντάζομαι και η δική σας, είναι τεράστια. Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη, έτοιμα ήταν όλα αλλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία… Λυπάμαι, αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς, φταίει το σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Θαυμαστές της καλλιτέχνιδας, που είχαν κλείσει εισιτήρια για τη συναυλία της, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους στα κοινωνικά δίκτυα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα