Δολοφονήθηκε πρώην διαγωνιζόμενος του X-Factor στις ΗΠΑ

Δολοφονήθηκε πρώην διαγωνιζόμενος του X-Factor στις ΗΠΑ
Λογότυπο X-Factor shutterstock

Πρώην διαγωνιζόμενος του X-Factor USA δολοφονήθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα. Για έγκλημα ομοφοβικού μίσους κάνει λόγο η οικογένεια.

Ένας πρώην διαγωνιζόμενος της αμερικανικής έκδοσης του X-Factor έπεσε θύμα πυροβολισμών, πέφτοντας νεκρός έξω από αστυνομικό τμήμα του Κάνσας Σίτι, σε μια επίθεση που η οικογένειά του πιστεύει ότι ήταν κίνητρο ήταν ότι ο άτυχος Deangelo Wallace ήταν ομοφυλόφιλος.

Ο 28χρονος Wallace δολοφονήθηκε έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση του Κάνσας Σίτι τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, με την οικογένεια να δηλώσει πως το θύμα δεχόταν συχνά ομοφοβικές επιθέσεις.

Ο ίδιος είχε συμμετάσχει στο Αμερικανικό X-Factor το 2012, σε μια οντισιόν που δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Δυστυχώς, στα χρόνια που ακολούθησαν μετά την ακρόαση στο τάλεντ σόου, ο Wallace έζησε σε καταφύγια άστεγων, ενώ σύμφωνα με το pinknews, η οικογένειά του ισχυρίζεται ότι ο ίδιος έπεφτε συχνά θύμα μπούλινγκ, λόγω της σεξουαλικότητάς του.

Η αδερφή του, Shauntice Wallace, δήλωσε ότι το θύμα δεχόταν απειλές για την ζωή του.

“Πολλές φορές απειλήθηκε εδώ στο Κάνσας Σίτι. Του είπαν ότι αν τον δουν στο κέντρο της πόλης, θα τον σκοτώσουν”, υποστήριξε η αδερφή του θύματος.

Να σημειωθεί ότι ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για την δολοφονία, ωστόσο λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η υπόθεση παραδόθηκε στις εισαγγελικές αρχές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα