Εκρηκτικό ντουέτο στα MAD VMA 2018: Η Τάμτα θα εμφανιστεί στη σκηνή με τον Mikolas Josef

Εκρηκτικό ντουέτο στα MAD VMA 2018: Η Τάμτα θα εμφανιστεί στη σκηνή με τον Mikolas Josef

Ο λόγος για τον Τσέχο τραγουδιστή που εκπροσώπησε τη χώρα του στη φετινή Eurovision με το τραγούδι "Lie to Me", που βρίσκεται στην Ελλάδα έπειτα από πρόσκληση της Τάμτα.

H Tάμτα, ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής pop σκηνής, θα εμφανιστεί στα φετινά βραβεία MAD με τον MIkolas Josef, τον Τσέχο τραγουδιστή που εκπροσώπησε τη χώρα του στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision και κατέκτησε την 4η θέση στην προτίμηση του κοινού και την 6η στο σύνολο.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και ένα live βίντεο που ανάρτησε στα social media, ανακοίνωσε την εμφάνισή του στα MAD Video Music Awards και τη συνεργασία του με Έλληνα καλλιτέχνη. Η Τάμτα πριν τις πρόβες για τα Μad VMA συνάντησε τον Mikolas Josef και την ομάδα του στο ξενοδοχείο που φιλοξενείται και συζήτησαν για την συνεργασία τους.

Σύμφωνα με κοινή συνέντευξη που έδωσαν στους Oikotimes, θα ερμηνεύσουν το τραγούδι “Lie to Me” με το οποίο ο Mikolas έλαβε μέρος στη Eurovision και σαρώνει στα charts της Ευρώπης. Το τραγούδι δεν θα έχει ελληνικούς στίχους, αλλά όπως δήλωσαν οι ίδιοι θα τραγουδήσουν μια διαφορετική version, όπως είναι συνηθισμένο να κάνουν τα MAD κάθε χρόνο.

Η Τάμτα θα εμφανιστεί δυο φορές επί σκηνής καθώς παράλληλα με το ντουέτο της με τον Mikolas Josef, θα παρουσιάσει και το νέο της single «Αρχές Καλοκαιριού» σε μια Dance Version με έντονες 90s επιρροές.

Τα MAD Video Music Awards θα διεξαχθούν σήμερα, Τετάρτη, στο γήπεδο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο όπου εντυπωσιακά acts θα απογειώσουν την βραδιά. Μεταξύ των καλλιτεχνών που θα βρεθούν επί σκηνής, η Μέλισσες, ο Νίκος Ποτοκάλογλου, η Ελένη Φουρέιρα και η Έλενα Παπαρίζου.  

Τα βραβεία θα παρουσιάσει ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα