Eurovision 2018: Η Γιάννα Τερζή αντεπιτίθεται – Έκτακτη πρόβα για την ελληνική συμμετοχή

Eurovision 2018: Η Γιάννα Τερζή αντεπιτίθεται – Έκτακτη πρόβα για την ελληνική συμμετοχή
Η Γιάννα Τερζή στη σκηνή της Eurovision Eurovision tv

Η ελληνική αποστολή προσπαθεί να διορθώσει όσα πήγαν στραβά στις δύο πρόβες, με αποτέλεσμα το "Όνειρό μου" να κατρακυλά στα στοιχήματα παρά την αρχικά εντυπωσιακή του πορεία στα προγνωστικά

Μία έκτακτη, τρίτη και ελπίζουμε όχι… φαρμακερή πρόβα, θα κάνει την Κυριακή στην σκηνή της Eurovision στη Λισαβόνα η Γιάννα Τερζή, προκειμένου να ξεπεραστούν τα τεχνικά προβλήματα που φέρονται να έχουν “κοστίσει” αρκετά στις επιδόσεις της ελληνικής συμμετοχής στα στοιχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι το “Ονειρό” μου, ενώ αρχικά φερόταν να λανσάρεται άνετα μέσα στην πρώτη δεκάδα του τελικού, μετά την πρώτη πρόβα βρέθηκε εκτός “top 10” στα στοιχήματα και να υποχωρεί ακόμη πιο χαμηλά μετά και τη δεύτερη πρόβα.

Στην πρώτη πρόβα υπήρξε ελλιπής σκηνική παρουσία,. αφού μέρος του τεχνικού εξοπλισμού είχε…. ξεμείνει στο τελωνείο, ενώ στη δεύτερη πρόβα, η σκηνοθετική ομάδα της διοργάνωσης μάλλον δεν φαίνεται ότι είχε καταλάβει τι ακριβώς ήθελε να δείξει η Ελλάδα επί σκηνής.

Οι διοργανωτές ανταποκρίθηκαν στο ελληνικό αίτημα για μία έξτρα, έκτακτη πρόβα, η οποία δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα γίνει κεκλεισμένων θυρών ή όχι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική αποστολή έχει ζητήσει ειδική χρήση λέιζερ πάνω στο “μπλε χέρι” της Γιάννας Τερζή, πυροτεχνήματα στη γέφυρα του τραγουδιού, καθώς και μία επιπλέον “έκπληξη”.

Πάντως η Γιάννα Τερζή παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες του φετινού διαγωνισμού. Χθες πήγε καλεσμένη στα πάρτι της Ρουμανίας και του Ισραήλ, όπου όμως κανένα από τα μέλη της ελληνικής αποστολής δεν ήπιε πάνω από ένα ποτηράκι, ενόψει της σημερινής πρόβας.

Δείτε το βίντεο της πρώτης πρόβας:

Και της δεύτερης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα