Eurovision 2022: Εθελόντρια καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση – “Προσέγγισαν και την Ανδρομάχη”

Eurovision 2022: Εθελόντρια καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση – “Προσέγγισαν και την Ανδρομάχη”
Στιγμιότυπο από την τελετή έναρξης της Eurovision 2022 EBU / ANDRES PUTTING

Ιταλίδα εθελόντρια της Eurovision 2022 καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από χορευτές στην τελετή έναρξης του διαγωνισμού. Η 20χρονη υποστήριξε ότι και η Ανδρομάχη, που εκπροσωπεί την Κύπρο, έγινε "αντικείμενο μεγάλης προσοχής".

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία, μετά από συνέντευξη στην Corriere della Sera μιας εικοσάχρονης εθελόντριας, φοιτήτριας νομικής, η οποία συνοδεύει βορειοευρωπαίο καλλιτέχνη και τους χορευτές του, στον διαγωνισμό της Eurovision που διεξάγεται στο Τορίνο.

Η κοπέλα, διατηρώντας την ανωνυμία της, κατήγγειλε ότι στην τελετή έναρξης του φετινού διαγωνισμού, την περασμένη Κυριακή, η ίδια και άλλες τρεις εθελόντριες, δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από δυο χορευτές οι οποίοι συνοδεύουν καλλιτέχνη που ανήκει σε χώρα της βόρειας Ευρώπης.

«Στην τελετή έναρξης, πολλοί ήπιαν πάρα πολύ. Η βραδιά μετατράπηκε σε ένα πάρτι άνευ ορίων», δήλωσε η νεαρή.

«Δυο χορευτές ξένου καλλιτέχνη, οι οποίοι στην πασαρέλα δήλωσαν ότι αγαπούν τις Ιταλίδες, μας κοίταξαν επίμονα και πλησίασαν. Ήταν ενοχλητικοί», τόνισε η εθελόντρια.

«Αρχισαν να χορεύουν και να μας αγγίζουν. Όλο και πιο κάτω, μέχρι τα οπίσθια», λέει η ίδια και αποκαλύπτει ότι «είδε μια άλλη κοπέλα να απομακρύνει με αποφασιστικότητα ένας καλλιτέχνη που προσπάθησε να την φιλήσει».

Η Ιταλίδα φοιτήτρια υποστήριξε ότι και η Ανδρομάχη, που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο, έγινε αντικείμενο μεγάλης “προσοχής”, τονίζοντας πως την προσέγγισαν οι άνδρες…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα