Eurovision 2023: Η εξωτική La Zarra τραγουδά για τη “μεγάλη Γαλλία” μέσα σε μια μαύρη θάλασσα

Eurovision 2023: Η εξωτική La Zarra τραγουδά για τη “μεγάλη Γαλλία” μέσα σε μια μαύρη θάλασσα
Η La Zarra για τη Γαλλία στη Eurovision AP Photo/Martin Meissner

Η εξωτική Καναδο-μαροκινή La Zarra μπαίνει στη μάχη για την πρωτιά στον Τελικό της Eurovision 2023 με το ντίσκο-ποπ τραγούδι της “Évidemment”.

Ενθουσίασε η La Zarra εκπρόσωπος της Γαλλίας στην Eurovision 2023, με το ντίσκο-ποπ τραγούδι της “Évidemment” (“Προφανώς”) με το οποίο ξεσήκωσε ιαχές στο στάδιο. Το φόρεμα της εξωτικής ερμηνεύτριας ξεδιπλώθηκε σαν θάλασσα, ενώ το τραγούδι κορυφώνεται στον στίχο “μεγάλη Γαλλία”.

H Γαλλία βάζει πλώρη να κερδίσει τον διαγωνισμό, καθώς το 2021 έφτασε στη πηγή με το “Voila” και νερό δεν ήπιε λόγω της ιταλικής θύελλας που ακούει στο όνομα Måneskin (πήραν την 1η θέση με το “Zitti E Buoni”).

Τη Γαλλία δεν την είδαμε σε κανέναν από τους δύο ημιτελικούς μιας και ανήκει στις λεγόμενες Big 5 χώρες του διαγωνισμού, άρα “γλίστρησε” απευθείας στον τελικό.

Eurovision 2023: Η εμφάνιση της Γαλλίας στον Τελικό

Ποια είναι η La Zarra

Η μαροκινής καταγωγής La Zarra (θυμίζουμε ότι και η Loreen έχει Μαροκινή-βερβερική καταγωγή) ήρθε στο Λίβερπουλ με απευθείας ανάθεση. Η 25χρονη τραγουδίστρια έχει γεννηθεί στον Καναδά από γονείς μουσικούς και έχει διασκευάσει πολλά τραγούδια των μουσικών της ειδώλων.

Θαυμάζει την υπέροχη Edith Piaf, αλλά και την Céline Dion, την Barbara Pravi, την πάλαι ποτέ εμβληματική ερμηνεύτρια Dalida και την Mary J. Blige.

Η La Zarra AP Photo/Martin Meissner


Το 2016 έγινε γνωστή με το single “Printemps blanc”, σε συνεργασία με τον Γάλλο ράπερ, Niro. Την άνοιξη του 2021, κυκλοφόρησε το “Tu t’en iras” και βρέθηκε στην κορυφή των playlist σε πλατφόρμες όπως η Apple Music, το Deezer και το Spotify.

Η Γαλλία έχει 5 νίκες στη Γιουροβίζιον με τελευταία αυτή το μακρινό 1977 (με τη Marie Myriam και το τραγούδι “L’oiseau et l’enfant”)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα