Eurovision 2023: Τρολάρισμα στο Twitter για την Ελλάδα – Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια και “Ιάσω κόκλα”

Διαβάζεται σε 1'
Eurovision 2023: Τρολάρισμα στο Twitter για την Ελλάδα – Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια και “Ιάσω κόκλα”
Ο Victor Vernicos Chloe Hashemi / EBU

Πώς αντέδρασε το Twitter στον αποκλεισμό της Ελλάδας και του Victor Vernicos στη Eurovision 2023. Τα αρνητικά στοιχεία της συμμετοχής που σχολίασαν οι χρήστες.

Δεν κατάφερε να περάσει στον Τελικό της Eurovision 2023 η Ελλάδα, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Victor Vernicos με το τραγούδι “What They Say”.

Ο 16χρονος καλλιτέχνης, ο νεότερος του φετινού διαγωνισμού, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στον Β’ Ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/05) στην M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, φαίνεται πως το τραγούδι που επιλέχτηκε, η σκηνική του παρουσία δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και, έτσι, δεν προκρίθηκε στο διαγωνιστικό κομμάτι του Σαββάτου (13/05).

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι παρακολουθούσαν και σχολίαζαν χθες την εμφάνιση της Ελλάδας, επιδόθηκαν σε μια σειρά από αστείες αναρτήσεις, σχολιάζοντας τα στοιχεία που δεν τους άρεσαν.

Άλλοι υποστήριξαν πως ο 16χρονος δεν ταίριαζε στην Eurvovision, άλλοι θεώρησαν πως το σκηνικό με τα αγγλικά – ελληνικά γράμματα ήταν άκυρο, ενώ άλλοι παραλλήλισαν τον Victor Vernicos με… πρόσκοπο.

Eurovision 2023: Τα σχόλια του Twitter για την Ελλάδα

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα