Eurovision: Γιατί άλλαξαν οι στίχοι του ελληνικού τραγουδιού;

Eurovision: Γιατί άλλαξαν οι στίχοι του ελληνικού τραγουδιού;

Μια νέα ανάρτηση στο youtube εμφανίζει το 'This Is Love' με διαφορετικούς στίχους

Η Ντέμι ετοιμάζεται για την προώθηση της ελληνική αποστολής στη Eurovision, μετά την επιλογή του τραγουδιού στον ελληνικό τελικό της περασμένης βδομάδας. Ωστόσο, από το πρωί της Δευτέρας, το νικητήριο κομμάτι “This Is Love” αναρτήθηκε και πάλι στο επίσημο κανάλι του youtube της Panik Records με αλλαγμένους τους στίχους.

Φαίνεται πως τα παράπονα αρκετών χρηστών του διαδικτύου, αλλά και φανατικών του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού, έκαναν τους ιθύνοντες να τροποποιήσουν ένα συγκεκριμένο σημείο των στίχων, το οποίο χαρακτηρίστηκε κενό νοήματος. Όπως σημειώνει και η επίσημη ιστοσελίδα του OGAEGREECE (επίσημο fan club της Eurovision στην Ελλάδα), το επίμαχο σημείο ήταν και εκείνο που διέρρευσε πριν τον ελληνικό τελικό.

Φαίνεται μάλιστα πως η πρώτη εκδοχή, αυτή που παρουσιάστηκε και στην ελληνικό τελικό, αφαιρέθηκε από το επίσημο κανάλι της Eurovision και αναμένεται να προστεθεί η νέα με την αλλαγή στο στίχο. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε πως το κομμάτι στην αρχική του εκδοχή είχε συγκεντρώσει πάρα πολλά views, ξεπερνώντας το 1 εκατ. σε μια μόλις εβδομάδα.

Ποια είναι όμως η αλλαγή;

Στο ρεφρέν του κομματιού, ο στίχος ακουγόταν ως εξής:

This Is Love

rain falls from above

can you feel the love, everywhere

This Is love

Ωστόσο στη νέα εκδοχή που αναρτήθηκε πριν από μερικές ώρες το ρεφρέν διαμορφώνεται όπως παρακάτω:

This Is Love,

reaching out for the stars

you and me as one, everywhere

This Is Love

Εσείς τι γνώμη έχετε για την αλλαγή που έγινε;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα