Eurovision: Η Φουρέιρα ανάβει φωτιά στη Λισαβόνα και καλεί τους πυροσβέστες

Eurovision: Η Φουρέιρα ανάβει φωτιά στη Λισαβόνα και καλεί τους πυροσβέστες
Η Ελένη Φουρέιρα με τους πυροσβέστες που σβήνουν τη "Φωτιά" της instagram

Με κάθε της εμφάνιση, η τραγουδίστρια φαίνεται να κερδίζει ψήφους και στήριξη για την κυπριακή συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Τις τελευταίες ημέρες η Λισαβόνα και οι Eurofans "καίγονται" στους ρυθμούς του "Fuego"

Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision για να ερμηνεύσει το “Fuego”, η Ελένη Φουρέιρα ανέκτησε όλο το χαμένο έδαφος για τη συμμετοχή της Κύπρου, που αρχικά… “σερνόταν” στα προγνωστικά, φτάνοντας στο σημείο να συμπεριλαμβάνεται πλέον ανάμεσα στα φαβορί του φετινού διαγωνισμού.

Η δημοφιλής pop τραγουδίστρια δεν άφησε φυσικά την ευκαιρία να πάει χαμένη, αφού έκτοτε δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ και Eurofans ακολουθούν ευλαβικά το κάθε της βήμα και εκείνη τους αποζημιώνει και με το παραπάνω.

Την Παρασκευή, η Ελένη Φουρέιρα έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις, αυτή τη φορά εκτός σκηνής. Αρχικά πηγαίνοντας ως καλεσμένη στο Nordic Party, που έλαβε χώρα την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Eurovillage. Εκεί είχε μάλιστα την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με πυροσβέστες που έσπευσαν να σβήσουν τη “φωτιά” που άναψε το ομότιτλο τραγούδι της.

Στη συνέχεια τραγούδησε για τους πολυάριθμους πλέον θαυμαστές της στο κλαμπ Trumps της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Εκτός του “Fuego” ερμήνευσε και άλλες γνωστές επιτυχίες της, με το κοινό να την αποθεώνει ενθουσιασμένο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα