Eurovision: Η Φουρέιρα “καλπάζει” προς τη νίκη – Τι δίνουν τα τελευταία στοιχήματα

Eurovision: Η Φουρέιρα “καλπάζει” προς τη νίκη – Τι δίνουν τα τελευταία στοιχήματα
Η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision, βάζει κυριολεκτικά φωτιές AP

Η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο έχει σπάσει όλα τα κοντέρ και πατάει από λεπτό σε λεπτό στη σκηνή του Altice Arena με τον αέρα του φαβορί

Αν όλα πάνε καλά απόψε το βράδυ, η Ελένη Φουρέιρα και η Κύπρος θα μπορούν να πανηγυρίσουν πέραν από την πρώτη νίκη της χώρας στη Eurovision και άλλο ένα απίστευτο ρεκόρ. Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που ένα τραγούδι έφτασε μια εβδομάδα πριν τον μουσικό διαγωνισμό με τα γραφεία στοιχημάτων να μην το λογαριάζουν ούτε για την 15αδα του τελικού και τελικά να φτάνει στη βραδιά όντας το φαβορί.

Η ζωντανή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα επί σκηνής, στη Λισαβόνα, έκαμψε όλες τις αντιστάσεις και πλέον, στο κλείσιμο των στοιχημάτων η Κύπρος είχε απόδοση 2 και αποτελεί το φαβορί για τη νίκη στον 63 διαγωνισμό της Eurovision. Κατά πόδας, ακολουθεί η Νέτα από το Ισραήλ με απόδοση 4, που προβλημάτισε με την εμφάνισή της και βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ακόμη και στην τέταρτη θέση.

Το Top 5 συμπληρώνει η Ιρλανδία (απόδοση 9.00), άλλη μια τεράστια έκπληξη φέτος, με μια συμμετοχή που μέχρι πριν μερικές μέρες κανείς δεν πίστευε πως θα προκριθεί από τον Α’ Ημιτελικό, η Γαλλία με απόδοση 12.00 και η Σουηδία με 23.00 αντίστοιχα. Ο νικητής του διαγωνισμού Αλεξάντερ Ρίμπακ και η Νορβηγία, μετά την ζωντανή εμφάνισή τους στη σκηνή καταβαραθρώθηκαν στην ένατη θέση με απόδοση 35.00 στο stoiximan.gr.

Σε ιδιαίτερα καλή θέση πλασάρονται όμως η Ιταλία, αλλά και η Γερμανία, σε μια πρόβλεψη δεκάδας που αν επιβεβαιωθεί θα είναι η πρώτη χρονιά που τρεις από τις Big 5 σκοράρουν τόσο καλή θέση στον τελικό. Τις έχουμε συνηθίσει να “ξύνουν τον πάτο” σε κάθε μεγάλο τελικό τα τελευταία 20 χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα