“Face It Alone”: Οι Queen κυκλοφορούν ένα “κρυμμένο διαμάντι” με τη φωνή του Freddie Mercury

“Face It Alone”: Οι Queen κυκλοφορούν ένα “κρυμμένο διαμάντι” με τη φωνή του Freddie Mercury
Εικόνα του Freddie Mercury στην οθόνη ενώ ο Brian May και ο Adam Lambert των Queen εμφανίζονται στη σκηνή των Oscars στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες 2019/Chris Pizzello/Invision/AP

Τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος των Queen, Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ θα παρουσιάσουν ακυκλοφόρητο τραγούδι με τον αξεπέραστο rockstar Φρέντι Μέρκιουρι.

Κάντε ό,τι θέλετε με τη μουσική μου αλλά μη με κάνετε να φαίνομαι βαρετός”, ήταν σύμφωνα με τον… μύθο η τελευταία επιθυμία του Φρέντι Μέρκιουρι (Freddie Mercury) προς τους κληρονόμους του και τα μέλη των Queen, λίγες μέρες πριν πεθάνει, στις 24 Νοεμβρίου του 1991.

Και να ήθελε ο Φρέντι ήταν πολύ δύσκολο να κάνει κάτι… βαρετό. Ακόμα και όσα τραγούδια άφησε πίσω του μισοτελειωμένα έχουν να πουν πολλά! Πρόσφατα τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος των Queen Μπράιαν Μέι (Brian May) και Ρότζερ Τέιλορ (Roger Taylor) επιβεβαίωσαν στο BBC ότι θα δώσουν στη δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από τον θρύλο της ροκ.

Ο Φρέντι Μέρκιουρι το 1985 στο Σίδνεϋ AP Photos/Gill Allen

Θα ακούσουμε ξανά την απίστευτη φωνή του να ερμηνεύει ένα κομμάτι που “περίμενε την στιγμή του” στα αρχεία ενός στούντιο ηχογράφησης. Το τραγούδι ονομάζεται “Face It Alone” και ο Τέιλορ το χαρακτήρισε “ένα μικρό διαμάντι από τον Φρέντι». Ήταν ανάμεσα στα τραγούδια για το 13ο στούντιο άλμπουμ τους, “The Miracle”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 22 Μαΐου του 1989. Ο Μέρκιουρι έφυγε από τη ζωή από AIDS δύο χρόνια αργότερα. Το κομμάτι ίσως αντικατοπτρίζει την μάχη του με την ασθένεια, και τις στιγμές που πίσω από τις κλειστές πόρτες ο άνθρωπος αντιμετωπίζει μόνος του τις δυσκολίες της ζωής του.

Ο Τέιλορ παραδέχθηκε ότι το είχαν… παραγκωνίσει και το χαρακτήρισε “υπέροχο” και “πραγματική ανακάλυψη”. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι μάλλον θα “κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο”. Ο Μέι πρόσθεσε: “Ήταν ‘κρυμμένο’. Το ακούγαμε πολλές φορές και λέγαμε: Ωχ όχι, δεν μπορούμε πραγματικά να το ‘σώσουμε’. Είναι όμορφο και συγκινητικό”. “Ένα κομμάτι γεμάτο πάθος”, συμφώνησε ο Τέιλορ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα