H Selena Gomez στα πιο σέξι τρία λεπτά της καριέρας της

H Selena Gomez στα πιο σέξι τρία λεπτά της καριέρας της

H Selena Gomez επέστρεψε και είναι πιο σέξι από ποτέ, με έναν τρόπο, εντελώς διαφορετικό (Vid)

Στις αρχές του 2016 η Selena Gomez ανακοίνωνε στους θαυμαστές της πως πάσχει από ερυθηματώδη λύκο γεγονός που την ανάγκασε να αναβάλει για ένα διάστημα τα επαγγελματικά της σχέδια.

Στα μέσα του Αυγούστου της περασμένης χρονιάς, επιπλοκές στη υγεία της την ανάγκασαν να σταματήσει αιφνιδίως τις εμφανίσεις της. Το τραγούδι “Fetish” σηματοδοτεί την επιστροφή της 24χρονης τραγουδίστριας στην επικαιρότητα με ένα βίντεο που είναι απολύτως σέξι και στο οποίο απεικονίζει μόνο τα χείλη της και μέρος του προσώπου της. Τη σκηνοθεσία του κλιπ ανέλαβε η Petra Collins, ενώ συμμετέχει ο ράπερ Gucci Mane. Και έχει συγκεντρώσει σχεδόν 19 εκατομμύρια views μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Σημειώνεται ότι η νεαρή έχει να κυκλοφορήσει δίσκο από το 2015, όταν βγήκε το Revival. Μένει να δούμε αν θα ανακοινώσει τώρα και νέα ολοκληρωμένη δουλειά καθώς και περιοδεία ή συναυλίες.

Για την ιστορία, η ασθένεια της Gomez περιγράφεται ως εξής: Το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, που έχει ως φυσιολογικό σκοπό την άμυνα έναντι μικροβίων και ιών, παράγει αυτο-αντισώματα τα οποία αναγνωρίζουν ως ξένα στοιχεία του ίδιου του εαυτού. Ως αποτέλεσμα, το «υπερδραστήριο» ανοσοποιητικό σύστημα σε συνδυασμό με τα αυτοαντισώματα και άλλες ουσίες που παράγει, «επιτίθενται» σε διάφορα όργανα του σώματος (όπως το δέρμα, οι αρθρώσεις, οι μύες, οι νεφροί κλπ) και προκαλούν φλεγμονή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα