Η Adele πίνει το κρασάκι της: 5 πράγματα που μας άρεσαν στο νέο της βιντεοκλίπ

Η Adele πίνει το κρασάκι της: 5 πράγματα που μας άρεσαν στο νέο της βιντεοκλίπ
“I Drink Wine” της Adele Panik Records/Sony Music

Κυκλοφόρησε το βίντεο της Adele για το τραγούδι “I Drink Wine”, στο οποίο ανέμελη επιπλέει και πίνει το κρασί της μαζί με αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης.

H 16 φορές με Grammy, Adele κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο βίντεο για το τραγούδι “I Drink Wine” μέσα από το album της ’30’, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music. Το συναισθηματικά φορτισμένο βίντεο, ενός από τα πιο μελωδικά τραγούδια της Adele, δημιουργήθηκε από τον σκηνοθέτη Joe Talbot, ο οποίος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος σκηνοθέτης στο Sundance Film Festival του 2019 για την ταινία του ‘The Last Black Man‘.

Το πιο πρόσφατο album της Adele, ‘30’, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021 και βρέθηκε στην κορυφή των charts 30 χωρών. Το ‘30’ θεωρείται από θαυμαστές και κριτικούς ως το πιο προσωπικό και φιλόδοξο album της μέχρι σήμερα.

Στο clip η Adele επιπλέει στο νερό φορώντας μια ολόχρυση τουαλέτα του οίκου Valentino, ενώ παράλληλα συγχρονισμένες κολυμβήτριες εμφανίζονται και την ρένουν με λουλούδια!

Δείτε το βίντεο για το τραγούδι “I Drink Wine” της Adele

5 πράγματα που μας άρεσαν στο νέο βιντεοκλίπ

  • Το ονειρικό σκηνικό

Είναι δειλινό και στο γιοφύρι παίζει κάποιος πιάνο. Η Adele με ένα ποτήρι κρασί (ροζέ έχει σημασία!) επιπλέει και τραγουδάει μέσα στην ολόχρυση Valentino τουαλέτα της, που αγόρασε με την προκαταβολή των εμφανίσεων στο Λας Βέγκας. Αν όλο το νερό ήταν σοκολάτα, θα βρισκόμασταν στην ταινία “Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας”. Όμως όχι. Είμαστε στην παραμυθοχώρα της Adele και οι Ούμπα-Λούμπα είναι… κανονικοί άνθρωποι που παίζουν το σενάριο του τραγουδιού, δηλαδή περίπου της ζωής της Adele, αφού τα κομμάτια του “30” είναι αυτοβιογραφικά.

  • Η (μη) politically correct άνεση κατανάλωσης… αλκοόλ

H Adele θα πιει χωρίς ενοχές το κρασάκι της και δεν θα σκεφτεί “μήπως μου την πέσουν όλες οι οργανώσεις ανθρώπων που το θέμα τους σχετίζεται με το αλκοόλ”. Τραγουδάει “όλοι θέλουν κάτι από εμένα” και απορρίπτει τα ποτήρια κρασί που της προσφέρουν οι κολυμβήτριες γύρω της. Και στο φινάλε, δεν θέλει ούτε και το δικό της κρασί και πετάει το ποτήρι στη λίμνη. Η λύση σίγουρα δεν είναι το κρασί.

  • Οι “χορεύτριες” συγχρονισμένης κολύμβησης

Σαν άλλες πρωταγωνίστριες στα φαντασμαγορικά “Aqua Musical’ του παλιού Χόλιγουντ, με προεξάρχουσα την Έσθερ Ουίλιαμς, τα κορίτσια της Adele ομορφαίνουν το βιντεοκλίπ και μόνο με τη χάρη και τις κινήσεις τους.

  • Χιουμοράκι

Κάποιες ανεπαίσθητες νότες χιούμορ, ελαφραίνουν την ατμόσφαιρα και ταιριάζουν στην αυθόρμητη περσόνα της Adele.

  • Το τέλος

Έχει και μία ανατροπούλα η κατάσταση, καθώς βλέπουμε ότι όλη αυτή η ονειρική ιστορία είναι ένα στημένο σκηνικό για τα μάτια μας μόνο. Σχόλιο για την πραγματική ζωή; Ποιος να ξέρει. Πάντως το τελευταίο πλάνο με την Adele βυθισμένη στη λίμνη με τα τριαντάφυλλα το έχει κάνει λίγο καλύτερα ομολογουμένως η Κάιλι Μινόγκ στο “Where The Wild Roses Grow” με τον Νικ Κέιβ.

Ξεκινούν οι εμφανίσεις στο Caesar’s Palace του Las Vegas

H Adele με τον Rich Paul AP

Με αφορμή την πρεμιέρα του video, η Adele δημιούργησε ένα special event με τίτλο “Happy Hour with Adele” στο Hollywood όπου απάντησε και σε ερωτήσεις θαυμαστών της. Με παρουσιαστή της βραδιάς τον κωμικό Benito Skinner (γνωστό και ως Benny Drama), το event επέτρεψε στους θαυμαστές της να πάρουν μία πρώτη γεύση από το βίντεο πριν την επίσημη κυκλοφορία του και να βγάλουν φωτογραφίες με το είδωλό τους.

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, η Adele ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο Caesar’s Palace του Las Vegas με το show της “Weekends With Adele”. Οι 32 συναυλίες θα συνεχιστούν μέχρι τον Μάρτιο του 2023.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα