Πέντε αλήθειες που αποκάλυψε η Adele στην Όπρα Γουίνφρι

Πέντε αλήθειες που αποκάλυψε η Adele στην Όπρα Γουίνφρι
H Adele με τον νέο της σύντροφο, Ριτς Πολ -σε παιχνίδι των Λέικερς με τους Ουόριορς, στις 19/10 του 2021. Ο Πολ συνόδευσε τη Βρετανίδα και στη συνέντευξη της με τον Όπρα Γουίνφρι. AP Photo/Ringo H.W. Chiu

Η Adele έδωσε στην Όπρα Γουίνφρι την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη, για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ. Μίλησε για όσα της προκάλεσε το διαζύγιο της, την πληγή που της είχε αφήσει ο πατέρας της και το πόσο δεν τη νοιάζει τι λένε για τα κιλά της.

Η αλήθεια είναι πως κάθε χωρισμός της Adele, την κάνει κατά πολλά εκατομμύρια πιο πλούσια, χάριν της ικανότητας της να αποτυπώνει σε μουσική και στίχους όλα όσα νιώθει και να εκφράζει με αυτόν τον τρόπο τον αντίστοιχο πόνο πολλών άλλων κατοίκων της γης, που δεν έχουν το ίδιο ταλέντο. Το ’21’ που έγραψε μετά το χωρισμό της από μια μεγάλη σχέση και κυκλοφόρησε το 2011 έγινε το album που πούλησε όσο κανένα άλλο στον 21ο αιώνα. Η Βρετανίδα είχε κατακτήσει και ουκ ολίγα βραβεία για τον πόνο της -με τον πρώην σύντροφο της να διεκδικεί μερίδιο της επιτυχίας και των εσόδων, καθώς όπως έλεγε, ήταν πηγή έμπνευσης. Aν και δεν υπάρχει περίπτωση να μην θυμάστε, ιδού μια από τις επιτυχίες του ’21’.

Στην τελευταία της δουλειά (’30’) έγραψε για το διαζύγιο της, με τον επιχειρηματία Σάιμον Κονέτσκι με τον οποίον ήταν μαζί από τα μέσα του 2011. Τον Οκτώβριο του 2012 απέκτησαν το γιο τους, Άντζελο. To ζευγάρι κατάφερε να παντρευτεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το 2018, χρονιά που χώρισε -επίσης χωρίς να το μάθει κανείς έως το Σεπτέμβριο του 2019, όταν η καλλιτέχνιδα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Αυτό εκδόθηκε το Μάρτιο του 2021. Λίγους μήνες μετά, έγινε γνωστή η σχέση της με τον Ριτς Πολ, ατζέντη και παιδικό φίλο του σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ΛεΜπρον Τζέιμς.

Τον Οκτώβριο του 2021 άρχισε να αφιερώνει χρόνο στα media, κατά την προσφιλή της συνήθεια που αφορά την τριετή εξαφάνιση της μετά την κυκλοφορία κάθε album, έως την κυκλοφορία μιας νέας δουλειάς. Το ‘Easy on me’ ήταν το πρώτο σινγκλ που αποκάλυψε και έσπασε όλα τα ρεκόρ, μόλις κυκλοφόρησε.

Είχε ήδη ενημερώσει πως το νέο της άλμπουμ ήταν ο πόνος της, αλλά και μια προσπάθεια να εξηγήσει στο γιο της “γιατί διέλυσα τη ζωή του, προκειμένου να διεκδικήσω τη δική μου ευτυχία”. Μέσω των τραγουδιών που συνέθεσε “απάντησα σε κάθε δύσκολη ερώτηση που μου είχε κάνει”. Είχε διευκρινίσει πως ο γάμος της δεν είχε τσακωμούς ή εντάσεις “και για αυτό το παιδί μας δεν καταλάβαινε γιατί χωρίζουμε” και κατέληξε στο ότι χώρισε “γιατί δεν ήθελα να καταλήξω όπως πολλοί άνθρωποι που ξέρω. Δεν ήμουν τελείως δυστυχισμένη, αλλά θα γινόμουν, αν δεν έβαζα πρώτο τον εαυτό μου”.

Την Κυριακή 14/11 προβλήθηκε στην prime time της αμερικανικής τηλεόρασης η πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη, για το ’30’. Την έδωσε στην Όπρα Γουίνφρι. Ας δούμε πέντε πράγματα που είπε και ξεχώρισαν.

Ένα τεστ προσωπικότητας σε περιοδικό την έκανε να δεχθεί πως ο γάμος της έχει πρόβλημα

“Είχα εμμονή με την πυρηνική οικογένεια (γονείς και παιδιά), όλη μου τη ζωή, γιατί δεν την είχα η ίδια ως παιδί (σ.σ. ο πατέρας της εγκατέλειψε το σπίτι, όταν εκείνη ήταν 2 χρόνων). Από πολύ μικρή ηλικία υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως όταν αποκτήσω παιδιά, θα μέναμε όλοι μαζί για πάντα. Προσπάθησα πάρα πολύ να το πετύχω αυτό, για πολύ καιρό. Κατάλαβα πως ο γάμος μου είχε πρόβλημα, απαντώντας σε ερωτήσεις ενός τεστ προσωπικότητας που είχε δημοσιεύσει ένα περιοδικό. Μια ερώτηση ήταν “τι είναι αυτό που ουδείς ξέρει για εσένα;”. Η απάντηση ήταν ότι δεν ήμουν χαρούμενη και πως δεν ζω -απλά περιφέρομαι. Τότε σκέφτηκα το ‘τι κάνεις’ και το λόγο που έκανα ό,τι έκανα έως τότε”. Δήλωσε πως αφότου αποφάσισε να χωρίσει, αισθάνθηκε ντροπή “γιατί ο γάμος μου κράτησε πολύ λίγο”.

Τα βρήκε με τον πατέρα της πριν το θάνατο του

“Η μεγαλύτερη πληγή που είχα ως παιδί ήταν η παντελής απουσία και έλλειψη προσπάθειας από τον πατέρα μου. Δεν είχα την παραμικρή προσδοκία από τους άλλους, γιατί ο πατέρας μου μου είχε μάθει να μην έχω. Και για αυτό δεν είχα καταλάβει πλήρως τι σημαίνει να αγαπάς κάποιον, να αγαπάς τη σχέση μαζί του”. Δεν συναντήθηκαν για χρόνια. Το έκαναν την τελευταία τριετία, αφότου ο μπαμπάς της αρρώστησε βαριά. “Μου εξομολογήθηκε ότι είχε ακούσει μόνο το πρώτο μου τραγούδι. Μου είπε πως πονούσε πολύ όταν με άκουγε”. Του έπαιξε τα νέα της τραγούδια. Σε ένα μιλούσε για το πώς η απουσία του πατέρα της, επηρέασε την ικανότητα της να εμπιστευτεί άλλους ανθρώπους. Πρόλαβε να του παίξει και όλα τα τραγούδια του “30” μέσω Zoom, πριν πεθάνει -τον Απρίλιο. “Τα δικά του αγαπημένα, ήταν τα δικά μου αγαπημένα. Και ήταν υπερήφανος για αυτό που είχα κάνει. Ένιωσα την πληγή να κλείνει”.

Ο πρώην σύζυγος της, της έσωσε τη ζωή

Είπε πως αγαπάει τον Κονέτσκι, αλλά δεν είναι ερωτευμένη μαζί του. Μένουν στην ίδια γειτονιά, στο Λος Άντζελες για να φροντίζουν όπως θέλουν το παιδί τους, πριν αποκαλύψει ότι “ο Σάιμον έσωσε τη ζωή μου, όταν έγινα διάσημη. Τότε ήμουν πολύ μικρή και είχα νιώσει πως είχα καταφέρει και κάνει τα πάντα. Θα μπορούσα εύκολα να ακολουθήσω αυτοκαταστροφικούς δρόμους. Όταν συναντηθήκαμε, ήταν ο πιο ισορροπημένος άνθρωπος που είχα ποτέ στη ζωή μου έως τότε. Έως και σήμερα, του εμπιστεύομαι τη ζωή μου”.

Έχει αρκετές ανησυχίες για να ασχολείται με όσα λένε για το σώμα της

Την τελευταία διετία έχει ακούσει ό,τι υπήρχε για να ακουστεί, για το αδυνάτισμα της. Έχασε περί τα 45 κιλά, μέσω διαδικασίας που αφορούσε και πολύ γυμναστική. Όπως εξήγησε όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο διαχείρισης του άγχους της. “Είχα τρομακτικές κρίσεις πανικού και άγχους, αφότου έφυγα από το γάμο μου. Παρέλυα και ένιωθα συγχυσμένη, γιατί δεν είχα τον παραμικρό έλεγχο του σώματος μου. Κάποια στιγμή διαπίστωσα πως το άγχος μου ηρεμούσε όταν ήμουν στο γυμναστήριο. Άρχισα να πηγαίνω κάθε μέρα. Αυτό με βοήθησε να βρω το μυαλό μου. Τίποτα από όσα είπαν για τα κιλά μου, δεν με εξέπληξε. Πάντα το αντικειμενοποιούσαν. Είτε είμαι πολύ μεγαλόσωμη, είτε πολύ μικρόσωμη. Είτε είμαι hot, είτε όχι. Δεν είναι δουλειά μου να επικυρώνω όσα νιώθουν άλλοι για το σώμα τους -δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση. Αισθάνομαι άσχημα που κάνει άλλους να νιώθουν άσχημα για τον εαυτό τους -αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Προσπαθώ να τακτοποιήσω τη ζωή μου. Δεν με παίρνει να προσθέσω άλλη ανησυχία”.

Ο νέος της στόχος είναι “να είμαι αγαπητή και να αγαπώ”

Μέσα από όλα έχει περάσει, έχει καταλήξει στο ότι “δεν πρέπει να περιμένω από άλλον να μου δώσει σταθερότητα. Μπορώ να είμαι σταθερή για τον εαυτό μου. Μπορώ να είμαι ένα στέρεο σπίτι που δεν θα παρασύρει μια καταιγίδα. Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω για τη ζωή μου, είναι να είμαι αγαπητή και να αγαπώ”. Αν μπορεί να γράψει χαρούμενο τραγούδι κάποια στιγμή; “Ελπίζω πως θα μπορέσω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα