Η 'ψηφιακή αυτοκτονία' του Ed Sheeran

Singer Ed Sheeran performs at the Glastonbury Festival at Worthy Farm, in Somerset, England, Sunday, June 25, 2017. (Photo by Grant Pollard/Invision/AP)
Singer Ed Sheeran performs at the Glastonbury Festival at Worthy Farm, in Somerset, England, Sunday, June 25, 2017. (Photo by Grant Pollard/Invision/AP) GRANT POLLARD/INVISION/AP

Δεν θέλει ψηφιακούς φίλους, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά παραμένει διάσημος αστέρας της μουσικής

Μα πώς τα κατάφερε ο Εντ Σίραν (Ed Sheeran); Κανείς δεν ξέρει, αλλά το έκανε, και τώρα πολλοί άνθρωποι έχουν εξαγριωθεί μαζί του. Τόσο πολύ μάλιστα που περνούν όλη τους την ημέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας την αγανάκτησή τους, οδηγώντας τον τραγουδιστή να διαγράψει τους λογαριασμούς του. Αυτό που με νέους όρους καλείται "ψηφιακή αυτοκτονία" κοινώς.

Ο 26χρονος Βρετανός καλλιτέχνης εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα «κύματα μίσους» που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναγνωρίζοντας ότι η ανάγνωση των όσων γράφονται του χαλάνε την καθημερινότητά του.

«Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά να λένε οι άνθρωποι μικροπρεπή πράγματα» είπε σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα The Sun.

Και πρόσθεσε: « Ένα σχόλιο μπορεί να καταστρέψει την ημέρα μου, για το λόγο αυτό έχω βγει από όλο αυτό. Έσπαγα το κεφάλι μου προσπαθώντας να καταλάβω γιατί δεν αρέσω τόσο πολύ στους ανθρώπους».

Μάλιστα, ο Εντ ανέφερε ένα πρόσφατο παράδειγμα όταν παρερμηνεύτηκαν κάποιες αναφορές που έκανε για το πρόσωπο της Lady Gaga, οδηγώντας τους χρήστες του Twitter να το κατακλύσουν με αρνητικότητα και μίσος, όπως είπε, γι’ αυτόν.

«Το φαν κλαμπ της Lady Gaga διάβασε μία συνέντευξη στην οποία υποτίθεται ότι μιλούσα άσχημα γι’ αυτήν και τότε ξεχείλισε το μίσος. Και δεν είχε να κάνει τίποτα με όλο αυτό», είπε και συνέχισε: «Πιστεύω, λοιπόν, ότι το Twitter λαμβάνει έναν τεράστιο ρόλο προώθησης υποθετικών πραγμάτων και στη συνέχεια σε ρίχνουν στη... λάσπη».

Πληροφορίες: ΑΜΠΕ

Φωτογραφία: Grant Pollard/Invision/AP

SHARE:

24Media Network