‘Ήρθε, έκανε ταραχή κι έφυγε’. Οι καλλιτέχνες πενθούν για τον χαμό του Παντελίδη

‘Ήρθε, έκανε ταραχή κι έφυγε’. Οι καλλιτέχνες πενθούν για τον χαμό του Παντελίδη

Από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στον Γιάννη Πλούταρχο, οι καλλιτέχνες εκφράζουν τη θλίψη τους για τον ξαφνικό χαμό του Παντελή Παντελίδη (Pics+Vids)

Συγκλονισμένοι οι καλλιτέχνες από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, σε τροχαίο δυστύχημα. Άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του και άλλοι, που εκπροσωπούν άλλα μουσικά είδη εξέφρασαν τη θλίψη τους για την απώλειά του, σε ηλικία μόλις 32 ετών.

“Είναι κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι στην άσφαλτο…”, έγραψε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο facebook λίγο μετά την είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη.

Είναι κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι στην άσφαλτο…

Posted by
Vasilis Papakonstantinou on 
Thursday, February 18, 2016

Πλούταρχος: “Ήρθε, έκανε ταραχή κι έφυγε”

Σοκαρισμένος ο Γιάννης Πλούταρχος, που είχε συνεργαστεί με τον Παντελίδη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τι να πω ρε παιδιά; Ήρθε, έκανε ταραχή κι έφυγε. Ξέρω τι παιδί ήταν, χρυσό παιδί, είχα συνεργαστεί μαζί του και ξέρω. Είμαι συγκλονισμένος, δεν έχω λόγια. Είμαι ταραγμένος, ήταν καλός τραγουδιστής”, είπε ο Γιάννης Πλούταρχος, ζητώντας να διακοπεί η συνομιλία με τους παρουσιαστές της εκπομπής.

Συγκλονισμένος ο Κώστας Μαρτάκης

Ο Κώστας Μαρτάκης, με τον οποίο θα εμφανιζόταν ο Παντελίδης στο Teatro, από την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, σε κατάσταση σοκ, αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή του Mega “Καλημερούδια” όπου συμμετέχει.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι συγκλονισμένος. Πραγματικά είναι πολύ κρίμα αυτό το πράγμα. Ο Παντελής ήταν τρομερό παιδί. Ένας καταπληκτικός άνθρωπος που τα κατάφερε μόνος του”, είπε.

Καρράς: “Αφήστε με, έχασα το παιδί μου”

“Αφήστε με, έφυγε ο γιος μου, έφυγε το παιδί μου”, είπε ο Βασίλης Καρράς στους δημοσιογράφους όταν επικοινώνησαν μαζί του, μετά την τραγική είδηση.

“Δεύτερη ζωή δεν έχει”

Το μήνυμά του με αφορμή τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή έδωσε μέσω facebook και ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ.

“Ήμουν απ’ τα πιτσιρίκια που δεν έβλεπαν την ώρα να οδηγήσουν – που παίρνουν το αμάξι του πατέρα στη ζούλα. Τη μέρα που έκλεισα τα 18 άρχισα τη διαδικασία για το δίπλωμα… Και μετά άρχισα τις μαλακίες. Ε, ήπιαμε λίγο παραπάνω, αλλά δε βαριέσαι, δέκα λεπτά διαδρομή είναι. Ή, για να δούμε, πιάνει τα εκατόν είκοσι το σαραβαλάκι στον περιφερειακό; Ξενύχτησα και κοιμάμαι όρθιος, αλλά το ‘χω μέχρι το σπίτι.

Και λίγο πιο μετά, πρωτοετής στην Ιατρική τότε, άρχισα να πηγαίνω στο νεκροτομείο, καθώς μου άρεσε η ιδέα να γίνω ιατροδικαστής. Δυο χρόνια παρακολουθούσα νεκροτομές, κι έβλεπα να περνούν μπροστά μου άνθρωποι, νέοι οι περισσότεροι, που από μια μαλακία σαν αυτές που έκανα εγώ έχασαν τη ζωή τους, ή πήρανε κι άλλους στον λαιμό τους. Και μ’ έκανε προσεκτικό οδηγό ο φόβος.

Ζώνη, προσοχή στα γκάζια και τα όρια ταχύτητας, κι άμα πλακωθείς στα ξίδια, ταξάκι ή νηφάλιος φίλος. Δεύτερη ζωή δεν έχει”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Ήμουν απ’ τα πιτσιρίκια που δεν έβλεπαν την ώρα να οδηγήσουν – που παίρνουν το αμάξι του πατέρα στη ζούλα. Τη μέρα που έ…

Posted by
Auguste Corteau on 
Thursday, February 18, 2016

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα