Josephine: Κυκλοφόρησε το “Mata Hari” στα ελληνικά

Josephine: Κυκλοφόρησε το “Mata Hari” στα ελληνικά
Η Josephine Panik records

Μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο τραγούδι της Josephine, που αποτελεί διασκευή της συμμετοχής του Αζερμπαϊτζάν στη φετινή Eurovision. Δείτε το "καυτό" βίντεο κλιπ.

Η Josephine παρουσιάζει με τον “εκρηκτικό” της τρόπο το “Mata Hari”, ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν στη φετινή Eurovision, σε μία μοναδική ελληνική version, η οποία συνοδεύεται από dance lyric video.

Το “Mata Hari” που εκπροσώπησε το Αζερμπαϊτζάν στη φετινή Eurovision, σε μουσική των Amy van der Wel, Josh Earl, Tony Cornelissen και Luuk van Beers, μεταφέρεται με ελληνικούς στίχους από τον Λεωνίδα Ζώζο, με τον οποίο η Josephine έχει συνεργαστεί στα super hits που έχει κυκλοφορήσει.

Δείτε παρακάτω το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού:

Να σημειωθεί ότι στα MAD Video Music Awards 2021 που προβλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (8/7) μέσα από την συχνότητα του Mega, ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν η εκρηκτική εμφάνιση της Josephine στη σκηνή, μαζί με την Αζέρα σταρ Efendi.

Η Josephine υποδέχτηκε στην Ελλάδα και τα Mad VMA21 την Efendi και μαζί τραγούδησαν το Mata Hari, που ξεσήκωσε το κοινό στη Eurovision 2021. Ένα καυτό ντουέτο που ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία και θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση των Josephine και Efendi:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα