Κάρλος Σαντάνα: Κατέρρευσε on stage σε συναυλία του στο Ντιτρόιτ

Κάρλος Σαντάνα: Κατέρρευσε on stage σε συναυλία του στο Ντιτρόιτ
Ο Κάρλος Σαντάνα επί σκηνής Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Ο 74χρονος κιθαρίστας έχασε τις αισθήσεις του την ώρα του live, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αναβλήθηκε η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

Πάγωσαν οι χιλιάδες θεατές το βράδυ της Τρίτης βλέποντας τον θρυλικό κιθαρίστα Κάρλος Σαντάνα να στέκεται λιπόθυμος στη σκηνή του συναυλιακού χώρου του Pine Knob Music Theatre στο Κλάρκστον του Μίσιγκαν.

Ο 74χρονος μουσικός είχε μόλις καταρρεύσει πάνω στη σκηνή οδηγώντας το live σε πρόωρη διακοπή και προκαλώντας την ανησυχία των μουσικών που τον συνόδευαν αλλά και των ανθρώπων που παρακολουθούσαν.

Όπως φαίνεται και στο ακόλουθο βίντεο, ενώ η μπάντα έπαιζε κανονικά, ο Σαντάνα σταμάτησε να συνοδεύει με την κιθάρα του, κατευθύνθηκε στο μικρό stage όπου βρισκόταν ο ντράμερ, κοντοστάθηκε, κάθισε και έδειχνε να ζαλίζεται.

Ο κόσμος είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, μέχρι που ο 74χρονος λιποθύμησε. Σε εκείνο το σημείο, ο τραγουδιστής που βρισκόταν μπροστά του σταμάτησε να ερμηνεύει και έσπευσε μαζί με άλλα μέλη και υπεύθυνους ασφαλείας προς τον κιθαρίστα για να δουν τι συνέβη.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Μάικλ Βριόνις, ο Σαντάνα υπέστη “θερμική εξάντληση και αφυδάτωση”. Μεταφέρθηκε άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με τον ατζέντη του να ενημερώνει πως πλέον ο μουσικός αναρρώνει και “τα πηγαίνει καλά”.

Κατά την αποχώρησή του από τη συναυλία, ο μουσικός έδειχνε να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, χαιρετώντας μάλιστα τον κόσμο που ανταπέδωσε με ένα θερμό χειροκρότημα.

Όπως ήταν λογικό, η προγραμματισμένη συναυλία του για σήμερα, Τετάρτη στην Πενσυλβάνια αναβλήθηκε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα