Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Κυκλοφόρησε ο τελευταίος του δίσκος μετά τον θάνατό του

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Κυκλοφόρησε ο τελευταίος του δίσκος μετά τον θάνατό του
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Eurokinissi

O τίτλος του τελευταίου άλμπουμ του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα είναι "Ψέμα στο Ψέμα" και περιλαμβάνει 11 τραγούδια.

Κυκλοφόρησε μετά θάνατον ο τελευταίος δίσκος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Το άλμπουμ με τίτλο «Ψέμα στο Ψέμα» είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες. Πρώτο δείγμα του είναι το single «Κι όλο σερφάρω», τραγούδι του Θανάση Γκαϋφίλλια που ανοίγει τον δίσκο και το οποίο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας το μοιράζεται με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Την επιμέλεια του βίντεο του κομματιού έχει κάνει η κόρη του Λαυρέντη, Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα.

Ο δίσκος περιλαμβάνει συνολικά 11 καινούρια τραγούδια και την προσωπική ματιά του Μαχαιρίτσα στον «Κυρ Παντελή» του Πάνου Τζαβέλα. Και σε αυτά τα έντεκα καινούρια τραγούδια ο Λαυρέντης μαζεύει την παρέα: Ο Θανάσης Γκαϋφίλλιας έρχεται από την Κομοτηνή και φέρνει δύο τραγούδια του, το ένα σε στίχους του Αντώνη Παπαϊωάννου, που ανοίγουν και κλείνουν το δίσκο. Ο Πόλυς Κυριάκου πετάει από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα και φτιάχνουν ένα τραγούδι με τον Λαυρέντη.  Ο Γιάννης Προεαστάκης από την εποχή του «Σε στυλ να μην ξεχνιόμαστε» ξανασυναντάει τον Λαυρέντη και μοιράζονται ουσιαστικά αυτόν τον δίσκο. Πέντε τραγούδια τα τρία από αυτά μαζί με την Κέλλη Σταμουλάκη.

Και η παρέα σε αυτά τα τραγούδια μεγαλώνει κι άλλο. Η Μιρέλλα Πάχου και ο Πασχάλης Τσαρούχας βάζουν φωνή και ψυχή και τραγουδούν μαζί με τον Λαυρέντη από ένα τραγούδι ο καθένας. Ο Γιάννης Κυφωνίδης γράφει τους στίχους και ο Μίλτος Πασχαλίδης κλείνει την παρέα των ερμηνευτών και φίλων που συμμετέχουν.

Τον δίσκο συμπληρώνει στιχουργικά και ένας ακόμα μεγάλος απών και πάντα παρών. Και ίσως να είναι αυτό το μεγαλύτερο δώρο που αφήνει πίσω του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η τελευταία του δισκογραφική συνάντηση με τον Μάνο Ελευθερίου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα