Λούκας Γιώρκας, η εξομολόγηση: Είχα κρίσεις πανικού, έπινα αλκοόλ, έπαιρνα αντικαταθλιπτικά

Λούκας Γιώρκας, η εξομολόγηση: Είχα κρίσεις πανικού, έπινα αλκοόλ, έπαιρνα αντικαταθλιπτικά

"Έκανα ψυχοθεραπείες, προσπάθησα να έρθω ακόμα πιο κοντά στο Θεό μέχρι που συνειδητοποίησα ότι το μόνο που κάνω είναι να αυτοκαταστρέφομαι", εξομολογείται ο Λούκας Γιώρκας

Το νέο single του Λούκα Γιώρκα έχει τίτλο «Υποκρίνεσαι».

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Άγγελος Αστροπαλίτης, την παραγωγή ο Παναγιώτης Μπρακούλιας, ενώ την οπτικοποίησή του ανέλαβε ο Γιάννης Μιχελόπουλος. Ένα αυτοβιογραφικό τραγούδι και βίντεο κλιπ, με έντονες συναισθηματικά στιγμές στην πορεία της μεγάλης δημοσιότητας που δέχτηκε ο τραγουδιστής σε αρκετά νεαρή ηλικία από το X-Factor αλλά και την Eurovision.

ADVERTISING

Στιγμές δύσκολης εσωτερικής διαχείρισης, όχι «Υποκρισίας», αλλά ούτε και αληθινές. Ένα μουσικό και οπτικό αποτέλεσμα της δικής του ιστορίας που έχει πηγή έμπνευσης τις σκληρές μάχες και το πως αυτές αποτέλεσαν πηγή δημιουργίας, έμπνευσης και αναγέννησης.

Ο Λούκας Γιώρκας συνόδευσε το «release» του single με την εξής συγκλονιστική εξομολόγηση:

«Η δημοσιότητα μοίρασε τη ζωή μου στα δυο. Μοίρασε εμένα στα δυο. Με φόρτωσε με την ευθύνη του προτύπου, της απόδειξης του αδυνάτου, του ψεύτικου καθωσπρεπισμού και της υποκρισίας από την οποία πάσχει η εποχή μου, μα ήμουν μικρός. Ήμουν πολύ μικρός. Ήμουν αυθόρμητος. Παρορμητικός. Και δε μου άρεσε ποτέ να υποκρίνομαι… Έτσι προσπαθούσα για χρόνια να κάνω κακό σε αυτόν τον “διάσημο” που μπήκε στη ζωή μου και έφερε τα πάνω κάτω.. Τον φοβόμουν γιατί δεν μπορούσα να τον διαχειριστώ… Γι’ αυτό ήθελα να τον βλάψω. Ήπια αλκοόλ και περπάτησα μεθυσμένος την Αθήνα, είχα κρίσεις πανικού, πήρα χάπια αντικαταθλιπτικά, έτρεχα στους δρόμους για να με δει έστω κάποιος την ώρα που “πεθαίνω” και έσκιζα αφίσες “του” στους δρόμους. Αυτός ο πόλεμος κράτησε χρόνια. Έκανα ψυχοθεραπείες, προσπάθησα να έρθω ακόμα πιο κοντά στο Θεό μέχρι που συνειδητοποίησα ότι το μόνο που κάνω είναι να αυτοκαταστρέφομαι. Ότι αυτός ο οποίος μάχομαι δεν είναι εχθρός μου. Δεν είναι καν φίλος μου. Είμαι εγώ… και αυτόματα δυνάμωσα. Μάζεψα τα θρύψαλα από κάθε γωνιά του είναι μου και με ξαναέφτιαξα. Τώρα δε θα πω “είμαι έτοιμος”, αλλά είμαι εδώ και έχω την εμπειρία και την ακεραιότητα που χρειάζομαι για να διαχειριστώ πιο σωστά τις μάχες που έρχονται», αναφέρει στην εκ βαθέων εξομολόγησή του ο Λούκας Γιώρκας.

Απολαύστε το νέο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα με τίτλο «Υποκρίνεσαι».

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music

SHARE:

24Media Network