Νικολόπουλος: “Έκανα λάθος που δεν πήγα να δω τον Καζαντζίδη λίγο πριν πεθάνει”

Νικολόπουλος: “Έκανα λάθος που δεν πήγα να δω τον Καζαντζίδη λίγο πριν πεθάνει”
Ο Χρήστος Νικολόπουλος στο "Ενώπιος Ενωπίω" ΑΝΤ1

Για τη ζωή του, την καριέρα του, αλλά και τη δικαστική του διαμάχη με τον Στέλιο Καζαντζίδη, μίλησε ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος στο "Ενώπιος Ενωπίω".

Στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (04/5) ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος πρόσφατα φιλοξενήθηκε στις “Μουσικές Αγάπης”, στο μουσικό challenge αλληλεγγύης της 24MEDIA, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πλήγμα που δέχεται ο Πολιτισμός αυτή την περίοδο.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος εξιστόρησε την ζωή του στον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, ενώ μίλησε για την καριέρα του και τα πρόσωπα που τον σημάδεψαν, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Στέλιο Καζαντζίδη και τη δικαστική τους διαμάχη. Όπως είπε, είχαν πολύ καλές σχέσεις στην αρχή, αλλά στη συνέχεια χάλασε και οδηγήθηκαν στο δικαστήριο.

“Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ένας θρύλος του τραγουδιού. Ο Καζαντζίδης ήταν μια ιδιόμορφη περίπτωση, είχε τις καλές του στιγμές, στην παρέα ήταν πάρα πολύ καλός, φοβερός, με χιούμορ. Είχε και κάποια ψυχολογικά προβλήματα, κάποιες ανθρωποφοβίες, κάποιες έντονες υποψίες για πάρα πολλούς ανθρώπους και κάποιες φορές και εναντίον μου υποψίες. Για παράδειγμα, ότι ήμουν άνθρωπος του Μάτσα. Εγώ, αντιθέτως, κάποια στιγμή του είπα “κάνε μου πληρεξούσιο, να κάνω εγώ μήνυση στον Μάτσα για να απελευθερωθείς”. Μέχρι σε αυτό το σημείο τον αγαπούσα”, είπε ο μουσικοσυνθέτης.

Όπως είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος, κάποια στιγμή, διάφοροι δημοσιογράφοι της εποχής τον παρότρυναν να αρχίσει να λέει λόγια. “Τον “τσίγκλισαν” οι δημοσιογράφοι και άρχισε να λέει λόγια για μένα. Αυτό που με πείραξε, όμως, ήταν ότι άρχισε να μιλάει άσχημα για τον πατέρα μου. Τον προσέβαλε και εγώ του είχα φοβερή αδυναμία. Άνθρωπος είμαι, κάποια στιγμή είπα κι εγώ κάτι. Στη συνέχεια, ζήτησα από τη Δικαιοσύνη, έκανα ασφαλιστικά μέτρα δηλαδή, για να σταματήσει να με βρίζει, γιατί μετά έβριζε και την οικογένειά μου και εμένα και πήγαμε στο δικαστήριο“, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος ανέφερε πως κέρδισε τη δικαστική διαμάχη, ωστόσο, δεν “διαφήμισε” ποτέ αυτό το γεγονός, ενώ δήλωσε πως θεωρεί ότι η κόντρα ξεκίνησε από τον περίγυρο του Καζαντζίδη. “Έχω δύο συμβολαιογραφικές πράξεις του Καζαντζίδη, στις οποίες μου ζητάει συγγνώμη και πως ό,τι έγινε ήταν από εξωγενείς παράγοντες. Πριν πεθάνει, ζήτησε να πάω να τον δω και δεν πήγα. Έκανα λάθος που δεν πήγα να τον δω. Άκουσα από έναν φιλόσοφο, τελευταία, πως ό,τι κακό αφήνεις πίσω σου, σε ακολουθεί στην υπόλοιπη ζωή σου”, ανέφερε ο μουσικοσυνθέτης.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα