Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης έγινε viral πριν καν… κερδίσει το X-Factor

Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης έγινε viral πριν καν… κερδίσει το X-Factor
Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης mega tv

Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης είναι το μεγάλο φαβορί του φετινού X-Factor, μαγεύοντας το κοινό με την αγγελική φωνή του.

Με το που εμφανίστηκε στην σκηνή του X-Factor ο Άγγελος Αρχανιωτάκης κέρδισε τις εντυπώσεις με τις στυλιστικές του επιλογές. Για τον ίδιο η μουσική είναι κάτι που του προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση και είναι η θεραπεία του, όπως είπε ο ίδιος.

Αν και έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια για τα όνειρά του, λέγοντάς του αρκετοί πως είναι πολύ μεγάλα και δεν θα κατορθώσει να φτάσει εκεί που επιθυμεί, ο Άγγελος πάντα είχε την στήριξη της οικογένειάς του και δεν το έβαλε κάτω.

Αποφασισμένος να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, ο Άγγελος ερμήνευσε στην πρώτη του εμφάνιση στο σόου το Creep των Radiohead, χαρίζοντας ρίγη συγκίνησης.

«Είχα ξεχάσει ότι σε λένε Άγγελο και λέω ‘τι άγγελος είναι αυτός;”. Τι μαγικό πράγμα ήταν αυτό!», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας, με την Μαρίζα Ρίζου να φαντάζεται να ακούει την ερμηνεία του πίνοντας νωχελικά ένα ποτό. «Ήρεμος, στιβαρός, με σιγουριά… Με ξεκούρασες σαν ακροατή!».

Μπορεί οι τρίχες του Χρήστου Μάστορα να ορθώθηκαν από τη συγκίνηση, όμως ο Μιχάλης Κουινέλης δεν ένιωσε το ίδιο. «Αν μίλαγαν οι τρίχες, όπως είπε ο Χρήστος, οι δικές μου δεν μίλησαν. Δεν λέω ότι ήταν άσχημα, ήταν πολύ όμορφο, αλλά ήθελα να μιλήσουν και οι δικές μου τρίχες, έχω δεν έχω, ή όσες μου έχουν μείνει», είπε.

«Συμφωνώ με τον άτριχο φίλο μου, αλλά το πείραγμα που έκανες είχε πολύ ενδιαφέρον», είπε ο Στέλιος Ρόκκος, με τον νεαρό τραγουδιστή να θεωρείται φαβορί για τη νίκη.

Απίθανος ο Άγγελος Αρχανιωτάκης με το «No time to die»

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, ερμηνεύοντας το τραγούδι «No time to die».

«Όχι ρε φίλε…» ήταν η ατάκα που πρόλαβε να πει ο Ηλίας Μπόγδανος στα παρασκήνια για την μαγευτική ερμηνεία του νεαρού τραγουδιστή, ενώ το θαυμασμό της εξέφρασε και η Μαρίζα Ρίζου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα