Ο Ντέιμον Άλμπαρν επανέρχεται στο σχόλιο για την Τέιλορ Σουίφτ

Ο Ντέιμον Άλμπαρν επανέρχεται στο σχόλιο για την Τέιλορ Σουίφτ
Η Τέιλορ σε παλιότερη εμφάνισή της Charles Sykes/Invision/AP

Σε συναυλία του στο Λος Άντζελες και με αινιγματικά σχόλια για τον δημοσιογράφο που του πήρε την επίμαχη συνέντευξη.

Τα λέγαμε χτες-προχτές για την τουιτεροπαρεξήγηση που ξέσπασε (και μετά μαζεύτηκε κάπως) μεταξύ της Τέιλορ Σουίφτ και του Ντέιμον Άλμπαρν, του 53χρονου τραγουδιστή των θρυλικών Βρετανών Blur που σε μια συνέντευξή του στους Los Angeles Times είπε φόρα-παρτίδα ότι, καλή η Σουίφτ αλλά δεν γράφει τα τραγούδια της. Και του απάντησε εκείνη τουιτάροντας ειρωνικά και τα λοιπά, και τα λοιπά. Θυμηθήκαμε; Διότι έχουμε συνέχεια.

Κι ο Ντέιμον, λίγο παλιότερα John Shearer/Invision/AP

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το κατά κανόνα αξιόπιστο Variety, μόλις 12 ώρες αφότου έγινε κόκκινο πανί για τους απανταχού φαν της Τέιλορ Σουίφτ, ο Άλμπαρν χρησιμοποίησε την συναυλία που έδινε στο Λος Άντζελες για να επανέλθει πλαγίως στο φλέγον ζήτημα. Συγκεκριμένα, στις 24 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Συναυλιών Walt Disney ο Βρετανός μουσικός έδινε την μοναδική του προγραμματισμένη συναυλία επί αμερικανικού εδάφους για όλο το 2022, και μάλιστα μετά από μια επταετία μακριά από τις αμερικανικές σκηνές.

Πλησιάζοντας προς το τέλος του σόου –ένα απολαυστικό κατόρθωμα 75 λεπτών και 17 τραγουδιών, τουίταραν όσοι πήγαν– ο Άλμπαρν έκανε ένα καλαμπούρι για τον Μάικλ Γουντ, τον ποπ μουσικοκριτικό που του πήρε την συνέντευξη κι του έκανε την επίμαχη ερώτηση για την δυναμική ποπ σταρ από την Πενσιλβάνια (την Τέιλορ, καλέ). Και κάπως υπονόησε ξανά ότι στο άρθρο παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά του.

Από την άλλη, συνέβη, λέει το Variety, και το εξής αινιγματικό. Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter από κάποιον που ήταν στην συναυλία δείχνει τον Άλμπαρν στην σκηνή να λέει, «Πριν με πετάξει μες στην άβυσσο των σόσιαλ, ο Γουντ μου ρώτησε αν θα παίξω το “ Song 2”,» το εικονικό τραγούδι των Blur. Μετά ο Άλμπαρν λέει στο κοινό πως η αρχική του αντίδραση στην πρόταση Γουντ ήταν «αποκλείεται», αλλά πως τελικά το πρόβαρε για την συναυλία. «Μπορείτε να κρίνετε τώρα μόνοι σας άξιζε τον κόπο,» λέει καταλήγοντας ο Ντέιμον. Και συμπληρώνει, πριν αφιερώσει το τραγούδι στον Γουντ: «Μου φαίνεται ότι απλώς γίνομαι παλιομοδίτης σιγά-σιγά». Κατάλαβε κανείς τίποτα;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα