Οι Maneskin παντρεύτηκαν μεταξύ τους και γιορτάζουν το νέο τους άλμπουμ “Rush!”

Οι Maneskin παντρεύτηκαν μεταξύ τους και γιορτάζουν το νέο τους άλμπουμ “Rush!”
Ο γάμος των Maneskin Instagram / @maneskinofficial

Οι νικητές της Eurovision 2021 επισφράγισαν την δυνατή φιλία τους με έναν ροκ γάμο, που "ήρθε κι έδεσε" με την κυκλοφορία του τρίτου τους άλμπουμ με τίτλο "Rush!".

Οι Maneskin, το δημοφιλές ροκ συγκρότημα από την Ιταλία, εξέπληξαν τους θαυμαστές τους για άλλη μια φορά, διοργανώνοντας έναν “όχι και τόσο ιερό” γάμο στη Ρώμη το βράδυ της Πέμπτης (19/01).

Οι νικητές της Eurovision 2021 παντρεύτηκαν μεταξύ τους σε μια τελετή που διοργάνωσε το Spotify Global στο κτίριο του 19ου αιώνα Palazzo Brancaccio της ιταλικής πρωτεύουσας, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Rush!”.

Τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος φορούσαν λευκά, ενώ λευκές ήταν και οι cadillac με τις οποίες έφτασαν στην τελετή.

Η Victoria και ο Ethan ήταν ντυμένοι νύφες, ενώ ο Damiano και ο Thomas ήταν ντυμένοι γαμπροί.

“Ιερέας” στην τελετή ήταν ο πρώην δημιουργικός διευθυντής της Gucci Alessandro Michele, ενώ το μυστήριο τελέστηκε “στο όνομα του θεού της μουσικής, Απόλλωνα”.

Από τον γάμο δεν έλειπε, φυσικά, και η γαμήλια τούρτα-υπερπαραγωγή του συγκροτήματος.

“Θέλετε να παντρευτείτε υποσχόμενοι να είστε πάντα πιστοί ο ένας στον άλλον, στη χαρά και στον πόνο, στην αγάπη και στην τιμή κάθε μέρα της ζωής σας;”, ρωτήθηκαν τα μέλη της μπάντας.

Αφού απάντησαν καταφατικά, αντάλλαξαν δαχτυλίδια και φιλιά, έκοψαν την γαμήλια υπερπαραγωγή τούρτα τους και στη συνέχεια πραγματοποίησαν μια ιδιωτική συναυλία με κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ.

Ο λόγος που οι Maneskin αποφάσισαν να παντρευτούν, ήταν, αφενός, για να παρουσιάσουν το νέο τους μουσικό έργο και, αφετέρου, για να υποσχεθούν ο ένας στον άλλο φιλία και συνεργασία για πάντα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί celebrities και VIP καλεσμένοι από τον χώρο της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού, μεταξύ των οποίων οι σκηνοθέτες Baz Luhrmann και Paolo Sorrentino, ο ράπερ Machine Gun Kelly, η τραγουδίστρια Elisa και οι αστέρες της Roma, Paulo Dybala και Lorenzo Pellegrini.

Μεταξύ των άλλων καλεσμένων ήταν οι: Fedez, Manuel Agnelli, Machine Gun Kelly, Sabrina Impacciatore, Fletcher Donohue, Jane Panik, Benedetta Porcaroli, Cathy Latorre, Floria Sigismondi.

Το “Rush!” είναι το τρίτο στούντιο άλμπουμ των Maneskin, το οποίο είναι δίγλωσσο, με το πρώτο μέρος των τραγουδιών στα αγγλικά και μετά το υπόλοιπο στα ιταλικά.

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει συνολικά 17 τραγούδια εκ των οποίων τα 14 είναι στα αγγλικά και τα 3 στα ιταλικά.

Επειδή αισθανόμαστε ότι το κομμάτι της ιταλικής μουσικής είναι ένα τόσο δυνατό κομμάτι του εαυτού μας, της κουλτούρας μας και του παρελθόντος μας. Δεν θέλαμε η ιταλική μουσική να είναι εδώ και εκεί κάθε τόσο στο tracklist. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα μπλοκ που αντιπροσωπεύει τα θεμέλια πάνω στα οποία βασίζονται τα πάντα”, είχε εξηγήσει σε συνέντευξή του ο Damiano.

Τα πιο γνωστά τραγούδια του άλμπουμ είναι τα “Gasoline”, “Mammamia”, “Supermodel”, “The Loneliest”, “Gossip”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα