Οι The Smile παίζουν για παιδιά στο νέο τους video

Διαβάζεται σε 3'
Οι The Smile παίζουν για παιδιά στο νέο τους video

Πριν από την άφιξή τους στο Release Athens 2024, οι Smile παρουσιάζουν ένα ακόμα ευρηματικό video.

To νέο video των The Smile για το “Friend Of A Friend” είναι απολαυστικό. Το διασκεδαστικό short σκηνοθετεί ο Paul Thomas Anderson, μόνιμος συνεργάτης της μπάντας και δημιουργός αριστουργημάτων όπως “There will be Blood”, “Magnolia” και “Licorice Pizza” μεταξύ άλλων.

Τα μέλη της μπάντας, Thom Yorke, Jonny Greenwood, των περίφημων Radiohead, και Tom Skinner παίζουν σε ένα αμφιθέατρο δημοτικού σχολείου γεμάτο παιδιά (μεταξύ των οποίων και αυτά του ντράμερ Skinner) προκαλώντας τους κάθε είδους αυθόρμητης αντίδρασης. Από γέλια, ενθουσιασμό, μέχρι νύστα και ύπνο!

Στο φινάλε ωστόσο το χειροκρότημα και η υπόκλιση του Yorke αποδεικνύει πως οι Smile είναι ιδανικοί για κάθε ηλικία.

The Smile

Δείτε το νέο βίντεο των The Smile

Ο δεύτερος δίσκος των The Smile, οι οποίοι έρχονται για 1η φορά στη χώρα μας στις 20 Ιουνίου στο Release Athens 2024, παρέα με τους Pulp έχει τίτλο “Wall of Eyes” και κυκλοφόρησε σήμερα.

Ήδη οι κριτικές είναι διθυραμβικές για μια από τις πλέον ευρηματικές και σημαντικές μπάντες του καιρού μας!

 

Οι The Smile δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των lockdowns. Ο Thom Yorke και o Jonny Greenwood είχαν πολλές νέες ιδέες πάνω στις οποίες ήθελαν να δουλέψουν, αλλά την ίδια στιγμή τα άλλα μέλη των Radiohead ήταν και αυτά απασχολημένα με δικά τους projects.

Πήραν το όνομά τους από ένα ποίημα του Ted Hughes και, όπως εξηγεί ο Yorke, «δεν αναφέρεται στο συνηθισμένο χαμόγελο αλλά περισσότερο στο χαμόγελο το οποίο χρησιμοποιεί κάποιος που σου λέει ψέματα, καθημερινά

The Smile

The Smile – “Το καλύτερο side project από μέλη των Radiohead”

Η πρώτη εμφάνιση-έκπληξη ήρθε μέσω streaming για το φεστιβάλ Glastonbury, τον Μάιο του 2021, και έναν χρόνο μετά, κυκλοφόρησε το εξαιρετικό ντεμπούτο τους, ‘’A Light for Attracting Attention’’. «Μαγευτικοί με συναρπαστικές ιδέες», «χωρίς αμφιβολία, το καλύτερο side project από μέλη των Radiohead», «περίπλοκοι όσο και σοφά απλοί» είναι μερικοί χαρακτηρισμοί που τους προσέδωσαν τα media, αποθεώνοντας το album στο σύνολό του.

The Smile

Τα “You Will Never Work in Television Again”,  “The Smoke”, “We Don’t Know What Tomorrow Brings” ξεχωρίζουν αμέσως. Post-punk ήχοι «ενώνονται» με afrobeat, ηλεκτρονικούς ήχους, μέσα από progressive ενορχηστρώσεις. Το επιβλητικό “Pana-vision” ακούγεται στη διάσημη σειρά “Peaky Blinders”, με το video να συνοδεύεται με σκηνές μέσα από αυτή, ενώ το “Open The Floodgates” είναι ένα ονειρικό αριστούργημα που θα μπορούσε να ανήκει στις κορυφαίες στιγμές της δισκογραφίας των Radiohead.

Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά στο 211770000 / Online / releaseathens.gr more.com / Φυσικά σημεία: https://www.more.com/el/physical-spots// Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα