Ozzy Osbourne: Δεν πρόλαβε να αποσυρθεί και κέρδισε 2 Grammy – “Σας αγαπώ όλους και f… off!”

Ozzy Osbourne: Δεν πρόλαβε να αποσυρθεί και κέρδισε 2 Grammy – “Σας αγαπώ όλους και f… off!”
Ο Ozzy Osbourne live στο ημίχρονο του NFL / Los Angeles Rams εναντίον Buffalo Bills John McCoy/AP

Ο "Πρίγκιπας του Σκότους" πήρε 2 βραβεία Grammy, τα οποία παρέλαβαν ο παραγωγός Andrew Watt και ο μπασίστας των Metallica, Robert Trujillo.

Αν και είδε την τελετή από το σπίτι του, ήταν ο μεγάλος νικητής της ροκ, στα μουσικά βραβεία Grammy 2023. Ο θρύλος των Black Sabbath, Όζι Όσμπορν (Ozzy Osbourne) κέρδισε βραβείο Grammy σε δύο από τις τέσσερις κατηγορίες, στις οποίες είχε προταθεί.

Ο Πρίγκιπας του Σκότους πήρε το Grammy για “Καλύτερο Ροκ Άλμπουμ” για το “Patient Number 9”, ενώ το τραγούδι του “Degradation Rules” (μαζί με τον “συνάδελφο” από τους Black Sabbath, Tony Iommi) κέρδισε στην κατηγορία “Καλύτερη Μέταλ Ερμηνεία”.

Το τραγούδι του Ozzy “Patient Number 9” (με τον Jeff Beck που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή) ήταν προτεινόμενο για “Καλύτερο Ροκ Τραγούδι” και “Καλύτερη Ροκ Ερμηνεία”, αλλά τα Grammy σε αυτές τις κατηγορίες πήρε η Brandi Carlile με το “Broken Horses”.

O Andrew Watt και ο Robert Trujillo παραλαμβάνουν το Grammy για την Καλύτερη Μέταλ Ερμηνεία ("Degradation Rules") εκ μέρους του Ozzy Osbourne. Chris Pizzello/Invision/AP

Ποιοι παρέλαβαν τα Grammy και το μήνυμα του Ozzy

Τα εν λόγω βραβεία απονεμήθηκαν στο πρώτο κομμάτι της τελετής. Ο παραγωγός Andrew Watt και ο μπασίστας των Metallica Robert Trujillo (που συμμετείχε στο κομμάτι “Patient Number 9”) παρέλαβαν το βραβείο εκ μέρους του Ozzy, ο οποίος δεν παραβρέθηκε στην τελετή.

Περάσαμε πολύ ωραία κάνοντας αυτό το άλμπουμ” είπε ο Watt, παίρνοντας το βραβείο για την Καλύτερη Μέταλ Ερμηνεία. “Μίλησα στον Ozzy και έχει δύο μηνύματα: “Σας αγαπώ όλους και fuck off!“.

O Ozzy έχει προταθεί 12 φορές για Grammy και έχει κερδίσει 5 βραβεία συνολικά.

Τα δύο αυτά Grammy έρχονται λίγες μέρες αφού ο Ozzy γνωστοποίησε στους φανς του ότι δεν είναι σε θέση να κάνει τις επερχόμενες συναυλίες της περιοδείας του σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο.

Με μία φορτισμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραδέχθηκε ότι “δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες συναυλίες της περιοδείας μου σε Ευρώπη/Ηνωμένο Βασίλειο. Πιστέψτε με, η σκέψη ότι θα απογοητεύσω τους φανς μου πραγματικά ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕ, περισσότερο από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε“, έγραψε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε. «Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι οι μέρες μου στις περιοδείες θα τελείωναν με αυτόν τον τρόπο».

Ο Όσμπορν είχε έναν σοβαρό τραυματισμό το 2003, ο οποίος επιδεινώθηκε το 2019 από μια πτώση, σύμφωνα με το Deadline. Οπως έγραψε στην ανάρτησή του έχει υποβληθεί σε “τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα και ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας.

Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται ιδέες για το πού θα μπορώ να εμφανίζομαι χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την μπάντα μου, τους Judas Priest, και φυσικά τους θαυμαστές μου για την ατελείωτη αφοσίωση, την πίστη και την υποστήριξή τους και για το ότι μου έδωσαν τη ζωή που ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι θα είχα. Σας αγαπώ όλους…“, είχε γράψει στην ανάρτησή του ο θρυλικός τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα