Πασχαλίδης: “Θα υπάρχει ντουέτο με τον Θάνο Μικρούτσικο στον δίσκο μου”

Πασχαλίδης: “Θα υπάρχει ντουέτο με τον Θάνο Μικρούτσικο στον δίσκο μου”
Μίλτος Πασχαλίδης glomex

Για τον επερχόμενο δίσκο του μίλησε ο Μίλτος Πασχαλίδης στο "Σημείο Συνάντησης". Αποκάλυψε πως θα περιλαμβάνει τα δύο τελευταία τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου.

Καλεσμένοι στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ “Σημείο Συνάντησης”, όπου δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητάνε μεταξύ τους, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους, ήταν οι καλλιτέχνες Μίλτος Πασχαλίδης και Πάνος Βλάχος την Τρίτη.

Ο γνωστός τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης και ο ηθοποιός και μουσικός Πάνος Βλάχος μίλησαν για την φαινομενικά αταίριαστη φιλία τους, για το πώς γνωρίστηκαν και τι τους δένει, αλλά και για τα κοινά τους σημεία στην μουσική και την τραγουδοποιία. 

Ο Έλληνας ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, παραδέχτηκε τον λόγο για τον οποίο έφυγε στην Αμερική την χρονική στιγμή που ήταν απόλυτα αναγνωρίσιμος στην Ελλάδα, ενώ από την άλλη ο Μίλτος Πασχαλίδης μίλησε για τα τραγούδια που γράφει.

 

Μεταξύ άλλων, ο αγαπητός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον νέο δίσκο που ετοιμάζει, με στίχους του Μάνου Ελευθερίου, του Άλκη Αλκαίου και του Οδυσσέα Ιωάννου. Όπως αποκάλυψε, στον δίσκο τραγουδούν οι Φοίβος Δεληβοριάς και Γιώργος Νταλάρας, αλλά και ο Θάνος Μικρούτσικος, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες. 

Ο Μίλτος Πασχαλίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Έχω και τα δύο τελευταία τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου πριν φύγει, το ένα το λέμε ντουέτο. Αυτό είναι λίγο δύσκολο συναισθηματικά, αλλά ο Θάνος θα ήθελε να πηγαίνουμε μπροστά και να γελάμε. Ούτε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ούτε ο Θάνος Μικρούτσικος, θα ήθελαν μεμψιμοιρίες και τέτοια”.

Τέλος, ο Πάνος Βλάχος δήλωσε πως έπαιξε έναν μικρό ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή του Netflix, που θα προβληθεί την επόμενη χρονιά, ενώ, παράλληλα, έχει και άλλο ρόλο, περισσότερο κεντρικό. Επίσης, περιέγραψε μια αστεία ιστορία από τις πρώτες του ημέρες στην Αμερική για την “μουρμούρα” και την συμπεθέρα του Αλεξάντερ Πέιν!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα