Ρεκόρ προσέλευσης σε συναυλία της Μαντόνα – 1,6 εκατ. θεατές στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Διαβάζεται σε 2'
Η Μαντόνα εμφανίζεται στο τελευταίο σόου της περιοδείας της The Celebration Tour, στην παραλία Copacabana στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, Σάββατο 4 Μαΐου 2024
Η Μαντόνα εμφανίζεται στο τελευταίο σόου της περιοδείας της The Celebration Tour, στην παραλία Copacabana στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, Σάββατο 4 Μαΐου 2024 AP Photo/Silvia Izquierdo

Η Βασίλισσα της Ποπ, ολοκλήρωσε την περιοδεία της με ένα σόου στο Ρίο ντε Τζανέιρο με ένα σόου που έσπασε ρεκόρ προσέλευσης.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι κατέκλυσαν τη διάσημη παραλία Copacabana της Βραζιλίας για τη δωρεάν συναυλία της Μαντόνα το Σάββατο (4/5), αψηφώντας τη ζέστη, για να δουν το τέλος της παγκόσμιας περιοδείας της “Celebration”.

Οι υπολογισμοί του τουριστικού γραφείου του Δημαρχείου της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης κάνουν λόγο για 1,6 εκατομμύριο θεατές, υπερδωδεκαπλάσιος αριθμό σε σχέση με το ρεκόρ της Βασίλισσας της Ποπ που ήταν 130.000 θεατές σε συναυλία της το 1987 στο Παρίσι.

Πολλοί βρίσκονταν εκεί για ώρες ή και ημέρες για να βρουν μια καλή θέση, ενώ σύμφωνα με το Reuters, οι πλουσιότεροι θαυμαστές αγκυροβόλησαν σε δεκάδες βάρκες κοντά στην παραλία. Μάλιστα, υπήρχαν θεατές που παρακολούθησαν τη συναυλία σε παραθαλάσσια διαμερίσματα.

Η συναυλία της Μαντόνα στο Ρίο Ντε Ζανέιρο AP

Οι πυροσβέστες ψέκασαν νερό πριν από τη συναυλία, όταν οι θερμοκρασίες ξεπέρασαν τους 30 βαθμούς Κελσίου, για να δροσίσουν τους θαυμαστές που συγκεντρώθηκαν κοντά στη σκηνή της βασίλισσας της ποπ, ενώ διανεμήθηκε δωρεάν πόσιμο νερό.

Η Μαντόνα, ερμήνευσε τραγούδια όπως τα “Like a Prayer”, “Vogue” και “Express Yourself” για πάνω από δύο ώρες από τις 22:45, καθώς ολοκλήρωσε την περιοδεία που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2023 στο Λονδίνο.

“Ρίο, εδώ είμαστε, στο πιο όμορφο μέρος του κόσμου, με τον ωκεανό, τα βουνά, τον Ιησού”, είπε η Μαντόνα στο πλήθος, αναφερόμενη στο τεράστιο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στην κορυφή του βουνού της πόλης.

Στο σόου συμμετείχαν οι Βραζιλιάνοι καλλιτέχνες της ποπ Anitta και Pabllo Vittar, καθώς και νεότεροι μουσικοί από σχολές σάμπα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα