Θανάσης Παπακωνσταντίνου- Γιάννης Χαρούλης: Τι συμβαίνει με τα απανωτά sold out τους;

Θανάσης Παπακωνσταντίνου- Γιάννης Χαρούλης: Τι συμβαίνει με τα απανωτά sold out τους;

Οι συναυλίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Γιάννη Χαρούλη σημείωσαν και τώρα απανωτά sold out και προστέθηκε και για τους δύο τρίτη βραδιά στο Θέατρο Βράχων και στον Λυκαβηττό αντίστοιχα. 

Είναι γνωστή η αδυναμία του αθηναϊκού κοινού στον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Χαρούλη. Αυτή δε σταματά άλλωστε να την εκφράζει σε κάθε τους συναυλία. Και τον Ιούνιο οι δύο καλλιτέχνες σημείωσαν απανωτά sold out στις αθηναϊκές πιάτσες και τώρα, τον Σεπτέμβριο, -έναν κατά κοινή ομολογία πολύ δύσκολο μουσικό μήνα, καθώς το συναυλιακό καλοκαίρι είναι στο “σβήσιμό” του, τα live πολλά και τα εισιτήρια τις περισσότερες φορές εξόχως τσουχτερά- εξακολουθούν να γεμίζουν μεγάλους συναυλιακούς χώρους.

Το κοινό τους σταθερό, πιστό και φανατικό φαίνεται πως είτε δεν αρκείται σε μία τους “ζωντανή” εμφάνιση και επιλέγει να τους δει αρκετές φορές, ακόμα και απανωτά, είτε δεν υπάρχει περιπτώση να μη δηλώσει ισχυρό “παρών” μία τουλάχιστον φορά στους συναυλιακούς τους σταθμούς.

Έτσι, οι μεγάλες συναυλίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Γιάννη Χαρούλη (αλφαβητική και μόνο η σειρά) σημείωσαν και τώρα απανωτά sold out και προστέθηκε και για τους δύο τρίτη βραδιά στο Θέατρο Βράχων και στον ολοκαίνουριο θέατρο Λυκαβητού αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα:

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου – Τα εισιτήρια για Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου εξαντλήθηκαν

APOGREEN (APOGREEN (Photographer) - [None]

Μετά τις 2 πρώτες ημερομηνίες (Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου) , για τις οποίες τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, θα λάβει χώρα και τρίτη συναυλία, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Με προσθήκη νέων συνεργατών και ανανεωμένο πρόγραμμα, θα δοθεί -νότα τη νότα- η «μάχη» για το δικαίωμα στο όνειρο.

ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Alkyone, Γιάννης Λίταινας, Αλέξανδρος Κτιστάκης

ΜΟΥΣΙΚΟΙ: Δημήτρης Μυστακίδης, Γιώργος Αγγελάκης, Φοίβος Άνθης, Θανάσης Βόλλας, Αποστόλης Γιάγκος, Νίκος Δημηνάκης, Λεωνίδας Κυρίδης, Κωσταντής Πιστιόλης

Προπώληση εισιτηρίων: More.com by viva

Sold out και οι δύο συναυλίες (28 & 29 Σεπτεμβρίου) του Γιάννη Χαρούλη στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού- Και τρίτη ημερομηνία (1 Οκτωβρίου)

O Γιάννης Χαρούλης

10 χρόνια μετά από την πρώτη φορά, ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στον Λυκαβηττό, μαζί με την παρέα του, τον Λευτέρη Ανδριώτη στη λύρα, τον Βασίλη Μπαχαρίδη στα κρουστά, τον Θανάση Dzingovi στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τον Κώστα Φόρτσα στα πνευστά για να κλείσει την καλοκαιρινή του περιοδεία στην Ελλάδα με τρεις συναυλίες ορόσημο. Ήδη οι δύο πρώτες έγιναν sold-out κάτι που οδήγησε στην προσθήκη και τρίτης ημερομηνίας.

Ο Γιάννης Χαρούλης ανάμεσα σε παλιά αγαπημένα, αλλά και νεότερα τραγούδια, φτιάχνει μελωδίες «πειραγμένες» με ορχηστρικά ροκ στοιχεία και δημιουργεί μια γέφυρα του χθες με το σήμερα δένοντας μοναδικά την παράδοση με τη σύγχρονη μουσική.

Για τρεις βραδιές του Σεπτεμβρίου τα βήματά μας θα μας οδηγήσουν στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, εκεί που ο Γιάννης Χαρουλης θα μας περιμένει με σκοπό να μας ξεσηκώσει, να μας κάνει να τραγουδήσουμε, να συνδεθούμε και να συγκινηθούμε.

Προπώληση εισιτηρίων: More.com by viva

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα