Ο Κωστής Παπαϊωάννου νέος πρόεδρος της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων

Διαβάζεται σε 3'
Ο Κωστής Παπαϊωάννου νέος πρόεδρος της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων
Συναυλία στην Τεχνόπολη INTIME

Πρόεδρος του ΔΣ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων αναλαμβάνει πλέον ο Κωστής Παπαϊωάννου. Τα νέα πρόσωπα.

Την πρόταση του νεοσύστατου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, να αναλάβει την προεδρία του ΔΣ της Τεχνόπολης, δέχτηκε ο Κωστής Παπαϊωάννου.

“Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του Χάρη Δούκα να αναλάβω ως Πρόεδρος του ΔΣ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Τον ευχαριστώ πολύ.
Είναι σπουδαίος θεσμός η Τεχνόπολη για την Αθήνα και μπορεί να προσφέρει πολλά”, έγραψε σε ανάρτησή του ο Κωστής Παπαϊωάννου.

Ο Κωστής Παπαϊωάννου ήταν πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και γενικός γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Επίσης, υπήρξε πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας ενώ πρωτοστάτησε στη σύσταση του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας.

Παράλληα, μετείχε στον συντονισμό του Παρατηρητηρίου στη Δίκη της Χρυσής Αυγής και σήμερα διευθύνει το Σημείο για τη μελέτη και αντιμετώπιση της ακροδεξιάς.

Αντιπρόεδρος της Τεχνόπολης τοποθετήθηκε η Βάσω Μπάρκα, στέλεχος πολυεθνικής ασφαλιστικής εταιρείας. Από τη θητεία της σε πολλά Δ.Σ. οργανισμών του Δήμου (Πνευματικό κέντρο, Μουσικά σύνολα, Αθήνα 9,84, Τεχνόπολη, ΕΑΣΥ και ΚΥΑΔΑ), η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα στην ΕΑΣΥ, τον ΚΥΑΔΑ και την Τεχνόπολη σε άμισθες θέσεις, την συμμετοχή της σε τοπικούς συλλόγους, φορείς και επιτροπές κατοίκων και ως ενεργός δημότης, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της «γνωρίζει πολύ καλά τόσο τις δυνατότητες, όσο και τις αδυναμίες της πόλης και της διοίκησης της».

Τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου αναλαμβάνειο Νίκος Πατρινός, ένα στέλεχος που προέρχεται από τον χώρο του ιδιωτικού τομέα αφού έχει θητεύσει σε διαφημιστικέςεταιρείες καθώς και ως σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας στη διαχείριση της επικοινωνίας μεγάλων εταιρικών πελατών.

Αλλαγές και στον ρ/σ Αθήνα 9,89

Την ίδια στιγμή όπως επίσης γνωστοποιήθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πρόεδρος του δημοτικού ραδιοφώνου της Αθήνας (9,84) αναλαμβάνει ο μουσικός, Νίκος Λαλιώτης. Έχει εμφανιστεί επανειλημμένως στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στις σημαντικότερες αίθουσες της Αθήνας, ενώ έχει διδάξει πιάνο επί σειρά ετών και έχει εργαστεί ως συνοδός τραγουδιού στο Ωδείο Αθηνών. Έχει υπάρξει συνιδρυτής και πρώτος έφορος της πολυπολιτισμικής παιδικής χορωδίας “Polyphonica”.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την μελοποίηση ποίησης και έχει παρουσιάσει στο Λονδίνο στο “Ελληνικό Κέντρο” έναν κύκλο τραγουδιών σε ποίηση Γιώργου Σαραντάρη. Παράλληλα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στο χώρο της υγείας.Υπήρξε μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΝΔΑ. Είναι μέλος της γραμματείας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ ενώ έχει συμμετάσχει ως υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2015, 2019 και 2023 και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας το 2014 με τον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη.

Τέλος, στη θέση του αντιπροέδρου, κάνοντας αποδεκτή την πρόταση του δημάρχου Αθήνας, Χάρη Δούκα, ορίζεται ο γνωστός αρθρογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή», Πάσχος Μανδραβέλης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα