Ο Χρήστος Μάστορας ερμηνεύει το “Υπάρχω” – Δείτε το ανατριχιαστικό trailer της ταινίας για τον Καζαντζίδη

Διαβάζεται σε 2'
Ο Χρήστος Μάστορας στα γυρίσματα της ταινίας "Υπάρχω"
Ο Χρήστος Μάστορας στα γυρίσματα της ταινίας "Υπάρχω" Tanweer

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer της ταινίας “Υπάρχω”, με τον Χρήστο Μάστορα στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη.

Το πρώτο trailer της ταινίας – αφιέρωμα στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, η φωνή του οποίου δεν σίγησε ποτέ, έδωσε στη δημοσιότητα ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος θα υποδυθεί στην ταινία “Υπάρχω” τον θρύλο του λαϊκού τραγουδιού.

Το πρώτο πλάνο του trailer βρίσκει τον νεαρό Στέλιο στο στούντιο με τον παραγωγό του να του ζητάει να “μπει” λίγο πιο ζεστά και εκείνον να απαντάει πως δεν μπορεί να δώσει συναίσθημα “κατά παραγγελία”.

Αμέσως μετά ακούγεται το “Υπάρχω” με τη φωνή του Χρήστου Μάστορα και μπροστά στα μάτια μας ξετυλίγεται η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, από το εργοστάσιο στη ζωή στην Αμερική και στην Columbia και από το πάλκο στους έρωτες και στα καμαρίνια.

Ο Χρήστος Μάστορας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον ρόλο που αναλαμβάνει να ενσαρκώσει, δημοσιεύοντας το προηγούμενο διάστημα μία σειρά από φωτογραφίες από τα γυρίσματα, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου.

«ΥΠΑΡΧΩ»

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μεγαλύτερης ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της χρονιάς, βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη

H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.

Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του.

Μία ταινία – αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε όλο τον Κόσμο.

Για όσους τον αγάπησαν και για όσους θέλουν να τον γνωρίσουν.

Παραγωγή @tanweergreece

Σκηνοθεσία Γιώργος Τσεμπερόπουλος

19 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους

Δείτε το trailer της ταινίας “Υπάρχω”:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα