Όλο το αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στον Νews 24/7 στους 88,6

Όλο το αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στον Νews 24/7 στους 88,6

΄Ενα μοναδικό αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι παρουσίασε ο News 24/7 στους 88,6, με την συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών και ανθρώπων που τον έζησαν από κοντά. Ακούστε το αφιερωματικό πρόγραμμα του σταθμούς μας.

Ακούστε ολόκληρο το αφιέρωμα του News 24/7 στους 88,6 στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη και ποιητή Μάνο Χατζιδάκι, όπως ακριβώς μεταδόθηκε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, με αφορμή τα 93 χρόνια από τη γέννησή του.

Η Ιωάννα Κλεφτόγιαννη “Αντ’ αυτού”, με μουσικές του και σπάνιες μαρτυρίες από ανθρώπους που έζησαν από κοντά τον Μάνο Χατζιδάκι, φιλοξένησε ζωντανά στο στούντιο την Αλίκη Καγιαλόγλου και τον Σπύρο Σακκά, ενώ τηλεφωνικές παρεμβάσεις έκαναν οι: Έλλη Πασπαλά, Σαββίνα Γιαννάτου, Γιώργος Κουρουπός και Γιώργος Χρονάς.

 

Ο Βασίλης Κουφόπουλος παρουσίασε την εκπομπή “Ο Χατζιδάκις μέσα απ’ τα λόγια του”, όπου θύμισε τα λόγια του μεγάλου Έλληνα συνθέτη και ποιητή, τα λόγια μιας ζωής που περιέγραψε ο Χατζιδάκις καλύτερα από τον καθένα, όταν σημείωνε στην Μυθολογία του.

Ο δημοσιογράφος και στιχουργός Άρης Δαβαράκης αποδέχτηκε την πρόσκληση του News 24/7 στους 88,6 και παρουσίασε την εκπομπή “Παρέα με τον Μάνο Χατζιδάκι”, όπου ακούσαμε τραγούδια, για τα οποία ο ίδιος ο συνθέτης δεν ήταν πολύ περήφανος, ωστόσο σημάδεψαν ανθρώπους και δεκαετίες (ενδεικτικά αναφέρονται: “Είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω”, “Ο Γιάννης ο φονιάς”, “Αχ βρε παλιομισοφόρια” κ.ά.)

 

Η Άντρη Βασιλειάδου σε μία δίωρη εκπομπή για τα Κινηματογραφικά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, μας ταξίδεψε σε χρόνια όμορφα και ανέμελα, με μελωδίες και λόγια που όλοι έχουμε δει σε αγαπημένες ελληνικές ταινίες κι έχουμε τραγουδήσει ξανά και ξανά.

 

Ο News 24/7 στους 88, 6, είναι διαρκώς παρών, όχι μόνο στην τρέχουσα επικαιρότητα, αλλά και σε ημερομηνίες και ανθρώπους – ορόσημα στην πολιτιστική, πολιτική και κοινωνική ιστορία της χώρας μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα