Παρουσίαση του λευκώματος “Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου- Έργα της συλλογής Κ. Σχιζάκη”

Παρουσίαση του λευκώματος “Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου- Έργα της συλλογής Κ. Σχιζάκη”

Λεύκωμα με έργα από την προσωπική συλλογή του ιδρυτή του Μουσείου Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου (ΜΕΤΗ) αρχιτέκτονα Κωστή Σχιζάκη και της συζύγου του Ειρήνης Βαλληνδρά-Σχιζάκη παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη.

Το λεύκωμα “Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου – Έργα της συλλογής Κ.Σχιζάκη” παρουσιάζεται στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη (Βασιλίσσης Σοφίας 9 &, Μέρλιν 1, Αθήνα) την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 στις 20.00.

Την έκδοση παρουσιάζουν η ιστορικός τέχνης Ίρις Κρητικού, και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Βατόπουλος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο ιδρυτής του Μουσείου, αρχιτέκτων Κωστής Σχιζάκης. Την παρουσίαση συντονίζει ο δημοσιογράφος Πάνος Μαυρίδης.

Την επιμέλεια της έκδοσης που πραγματοποιήθηκε με την οικονομική υποστήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, έχει η ιστορικός τέχνης Ίρις Κρητικού και τον γραφιστικό σχεδιασμό της υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργιάδης.

Ο τόμος περιλαμβάνει έργα από την προσωπική συλλογή του ιδρυτή του Μουσείου Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου (ΜΕΤΗ) αρχιτέκτονα Κωστή Σχιζάκη και της συζύγου του Ειρήνης Βαλληνδρά-Σχιζάκη.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα κατά της covid-19.

Η πρόσκληση

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα