Αξελός: Οι νέοι ηθοποιοί πληρώνονται με 150 και 200 ευρώ

ΑΘΗΝΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Για μισθούς πείνας και ιδιαίτερα σε νέους ηθοποιούς έκανε λόγο ο Ρήγας Αξελός μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88,6

Για την κατάσταση στα θέατρα της χώρας μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88,6, ο ηθοποιός Ρήγας Αξελός. "Είναι μια γενική κατάσταση στα θέατρα με πρόσχημα την κρίση οι ηθοποιοί ειδικά οι νεότεροι, γιατι οι μεγαλύτεροι λίγο μπορούν και το διαπραγματεύονται αν και αυτοί έχουν προβλήματα μην νομίζετε ότι και εκεί είναι εύκολα τα πράγματα" σχολίασε για τις αποκαλύψεις του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Απλήρωτοι μισθοί μηνών, ακόμη κι απ’ το καλοκαίρι. Μισθοί πείνας ειδικά στους νεώτερους ηθοποιούς 150-250 ευρώ.  Ομαδικές απολύσεις. Συμβάσεις στις οποίες δεν αναγράφονται ποσά . Απλήρωτες πρόβες.  Μη έγκαιρη καταβολή δώρου Χριστουγέννων. Κλίμα φόβου, το σκηνικό στο χώρο των ηθοποιών, όπως περιγράφεται στο σημερινό ρεπορτάζ του Έθνους.

ADVERTISING

"Πάντως οι νέοι ηθοποιοί, για να κυριολεκτήσω, περνάν της Παναγίας τα βάσανα, που λέμε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε περι ποίων μισθών μιλάμε, για αμοιβές οι οποίες κυμαίνονται απο 150 ευρώ, φτάνουν στα 200 για παραστάσεις που δουλεύουν" πρόσθεσε στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88.6, ο κ. Αξελός.

Ακούστε τις δηλώσεις του:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κάτι τρέχει στο 'βασίλειο' των Αθηναϊκών Θεάτρων

SHARE:

24Media Network