Μένουμε σπίτι: Δες από τον καναπέ σου 5 θεατρικές παραστάσεις που ξεχώρισαν

"Πυγμαλίων - Ωραία μου Κυρία"
"Πυγμαλίων - Ωραία μου Κυρία" NDP PHOTO AGENCY

Αν και το θέατρο από τη φύση του απαιτεί αμεσότητα, λόγω της έκτακτης κατάστασης που διανύουμε την περίοδο αυτή, υπάρχουν επιλογές για να απολαύσουμε στο σπίτι μια σειρά από δημοφιλείς θεατρικές παραστάσεις.

Με την ευγενική παραχώρηση των Θεατρικών Σκηνών, απολύτως δωρεάν και μόνο για όσο διάστημα διαρκεί ο κατ᾽ οικόν περιορισμός λόγω του κορονοϊού, το θεατρόφιλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά ή να δει για πρώτη φορά μέσω της ιστοσελίδας youfly.com τις παρακάτω θεατρικές παραστάσεις:

"Πυγμαλίων - Ωραία μου Κυρία", του Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω σε διασκευή και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. Μια υπερπαραγωγή που ανέβηκε στο Θέατρο Πάνθεον το Δεκέμβριο του 2016 Πρωταγωνιστούν Δήμητρα Ματσούκα, Κώστας Κόκλας, Παύλος Χαικάλης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Μπέτυ Λιβανού κα.

ADVERTISING

"Σίρλευ Βαλεντάιν", του Γουίλι Ράσελ σε διασκευή Αλέξανδρου Ρήγα και σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη . Με την Ελένη Καστάνη. Ανέβηκε στην μικρή σκηνή του Θεάτρου Άλμα τον Οκτώβριο του 2016

"Η Κυρία της Νύχτας", το μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Φρόσως Λύτρα που ανέβηκε στο Θέατρο Κιβωτός τον Ιανουαριο του 2017. Με τη Λίνα Σακκά, τον Οθωνα Μεταξά, τον Αλέξανδρο Ρήγα κα. Μια συμπαραγωγή με την ομάδα Naan

"Το παιχνίδι του δολοφόνου", το πρώτο αστυνομικό έργο των Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα, το οποίο ανέβηκε στο Θέατρο Ηβη τον Οκτώβριο του 2017. Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Μουτάφη, Ευαγγελία Συριοπούλου, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Σύλβια Δελικούρα, Δημήτρης Κυρατσούδης

"Μεθυσμένη Πολιτεία", το λογοτεχνικό εργο του Σωτήρη Πατατζή σε διασκευή Ελσας Ανδριανού και σκηνοθεσία του Αρη Τρουπάκη που ανέβηκε το Νοέμβριο του 2019, στην ανακαινισμένη σκηνή του Θεάτρου Αλκυονίς. Πρωταγωνιστουν: Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Ημελλος, Αλεξάνδρα Παντελάκη , Κατερίνα Μισιχρόνη , Νίκος Αλεξίου κα.

Οι παραπάνω 5 παραστάσεις θα είναι διαθέσιμες από την Μ. Πέμπτη 16/4/2020 και για όλο το 24ωρο.

Σύντομα η αυλαία θα ξανανοίξει και το θέατρο θα βρεθεί στον φυσικό του χώρο. Το θέατρο άλλωστε δεν σταματάει ποτέ παρά τις δυσκολίες. Όπως και οι ζωές των ανθρώπων.

*Για την παρακολούθηση των παραστάσεων μπείτε απλά στη σελίδα www.youfly.com

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Healthyathome, Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network