Σάσα Σταμάτη: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τής είπε να αποχωρήσει από παράστασή του

Ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

Η αποχώρηση της Σάσας Σταμάτη από θεατρική παράσταση ζητήθηκε από τον Βασ. Χαραλαμπόπουλο. Το περιστατικό που έλαβε χώρα στο θέατρο Ακροπόλ, επιβεβαίωσε στο NEWS 24/7 ο ίδιος ο πρωταγωνιστής.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (11-12 Δεκεμβρίου) η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη πήγε στο θέατρο «Ακροπόλ» προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Φάνη Μουρατίδη.

Ωστόσο, παράσταση δεν είδε, καθώς ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος της διεμήνυσε πως αν δεν φύγει από το θέατρο, η παράσταση δεν πρόκειται να γίνει. Η δημοσιογράφος έλαβε το μήνυμα και αποχώρησε από την παράσταση διακριτικά.

ADVERTISING

Το περιστατικό αυτό επιβεβαίωσε στο NEWS 24/7 ο ίδιος ο πρωταγωνιστής. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβάν αυτό έρχεται μερικές μέρες μετά τη διακοπή παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από τη Σάσα Σταμάτη στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».“Στο Στόμα Του Λάκη” κάνει πρεμιέρα! Από σήμερα και κάθε Πέμπτη, ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος θα σχολιάζει καυστικά όσα συμβαίνουν γύρω μας! Άκουσε το Podcast και κάνε εγγραφή σε Spotify, Apple Podcasts για να μη χάνεις επεισόδιο!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

24Media Network