Θέατρο Τέχνης: Εισιτήρια των 3 ευρώ για λίγες ώρες την Τετάρτη

Θέατρο Τέχνης: Εισιτήρια των 3 ευρώ για λίγες ώρες την Τετάρτη

Περίπου 300 εισιτήρια για συνολικά 17 παραστάσεις θα διατεθούν σε προσφορά απ' τις 4 το απόγευμα και μέχρι εξάντλησης τους

Μια μοναδική προσφορά ώστε να απολαύσουν και φέτος τις παραστάσεις του οι θεατρόφιλοι σε πολύ προνομιακές τιμές, κάνει για τρίτη χρονιά το Θέατρο Τέχνης. Έτσι, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, απ' τις 4 το απόγευμα, θα διατίθενται έναντι 3 ευρώ τα εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις της νέας σεζόν 2017 – 2018. Πρόκειται για 17 παραστάσεις, με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, ενώ ήδη παίζονται  οι παραστάσεις: “Relax Mynotis”, «Ακυβέρνητες πολιτείες Ι: Η Λέσχη», «Νέκυια-Εκ-σταση” και σήμερα, 16 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα η παράσταση “Οίκος Μακ-Μπεθ».

Όσο για τα εισιτήρια (περίπου 300 στο σύνολο) σε μειωμένη τιμή θα δοθούν:

– έως και 100 εισιτήρια για τις παραστάσεις : «Οίκος Μακ-Μπεθ», «Ο Ρομπέν των δασών», «Ο Δόκτωρ Τζέκυλ και και ο κύριος Χάιντ», «Δούλες».

– έως και 80 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», «Ελένη»,

– έως και 60 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Ακυβέρνητες πολιτείες ΙΙ: Αριάγνη», «Ακυβέρνητες πολιτείες ΙΙ: Νυχτερίδα», “Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης”, “Ιούλιος Καίσαρ»

-έως και 50 εισιτήρια για τις παραστάσεις: “Προς Ελευσίνα”, “Ένας άνθρωπος επιστρέφει στην πατρίδα του πιστεύοντας ότι θα τον σκοτώσουν και τον σκοτώνουν”, “Duende»

-έως και 20 εισιτήρια για τις παραστάσεις: ««Ακυβέρνητες πολιτείες Ι: Η Λέσχη», ¨Νέκυια-Εκ-σταση”, «Αγαμέμνονας. Αισχύλος/Ευριπίδης”,”Σπήλαιο”

Η προσφορά ισχύει και στα δυο ταμεία του Θεάτρου (Πεσμαζόγλου 5 & Φρυνίχου 14) και η ώρα έναρξης της προσφοράς είναι αυστηρά στις 16.00. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρις εξαντλήσεως του συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων που θα προσφερθούν ανά παραγωγή.

Κάθε θεατής που φτάνει στο ταμείο δικαιούται να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για κάθε παράσταση, για όσες παραστάσεις της περιόδου επιθυμεί – ακόμη και για όλες, εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που ορίστηκαν ως όριο της προσφοράς για κάθε παράσταση του ρεπερτορίου.

Επίσης, σημειώνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά φυσικής προτεραιότητας χωρίς τη χρήση γραπτής ή άλλης λίστας και ότι μόλις εξαντλούνται τα προσφερόμενα εισιτήρια κάποιας παραγωγής, οι φίλοι του Θέατρου που θα έχουν προσέλθει στα ταμεία, θα ενημερώνονται άμεσα από το Θέατρο.

Info

Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν

Υπόγειο, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα, 210.3228706

Φρυνίχου 14-Πλάκα, Αθήνα, 210.3222464

www.theatro-technis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε τις θεατρικές επιχορηγήσεις

SHARE:

24Media Network