Tina Turner: Η σχέση της με τον David Bowie και η νύχτα που εκτοξεύθηκε η καριέρα της

Tina Turner: Η σχέση της με τον David Bowie και η νύχτα που εκτοξεύθηκε η καριέρα της
Tina Turner και David Bowie Youtube / @Tina Turner

Η σουρεαλιστική σχέση της Tina Turner με τον David Bowie και η συνύπαρξή τους στη σκηνή. Τι της ψιθύρισε στο αφτί στη συναυλία της το 1988, κάνοντάς την να ξεσπάσει σε γέλια.

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών η θρυλική τραγουδίστρια Tina Turner, η οποία στην πολυετή καριέρα της κατάφερε να γράψει ιστορία στην παγκόσμια μουσική.

Η ζωή της διάσημης τραγουδίστριας είχε πολλές πτυχές και μία από αυτές έκρυβε την σουρεαλιστική και πολύ ιδιαίτερη σχέση της με τον εξίσου σπουδαίο καλλιτέχνη David Bowie, ο οποίος υπήρξε από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της και, μάλιστα, βοήθησε με τον δικό του τρόπο στο να απογειωθεί η καριέρα της Turner.

Συγκεκριμένα, τον Ιανουαρίου του 1983, τα αφεντικά μιας μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας ήθελαν να κάνουν το τραπέζι στον David Bowie στη Νέα Υόρκη, ωστόσο, εκείνος τους είπε ότι είχε κανονίσει εκείνο το βράδυ.

Συγκεκριμένα, τους απάντησε ότι θα πήγαινε να ακούσει την αγαπημένη του τραγουδίστρια στο Ritz και αυτοί θα έκαναν το ίδιο. Η αγαπημένη τραγουδίστρια του Bowie δεν ήταν άλλη από την Tina Turner!

Η συνύπαρξη στη σκηνή και ο διάσημος “ψίθυρος”

Το 1985, ο David και Tina “ενώθηκαν” στη σκηνή στο Μπέρμιγχαμ, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Private Dancer στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να τραγουδήσουν το κομμάτι “Tonight” που έβγαλαν μαζί.

Εκείνο το βράδυ, τραγούδησαν μαζί και το “Let’s Dance”.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του τραγουδιού “Tonight”, το ζευγάρι άρχισε να χορεύει και ο David πλησίασε στο αφτί της και της ψιθύρισε κάτι, με την Tina να ξεσπάσει σε γέλια.

Σύμφωνα με την επί χρόνια στενή βοηθό της Tina Turner, την Eddy Hampton Armani, ο αείμνηστος τραγουδιστής της είπε: “Το πέος μου ακόμα πονάει”.

“Ήταν ένας από τους λίγοι τυχερούς που κέρδισαν την Tina”, είπε σε συνέντευξή της η Armani, τονίζοντας πως το κατάφερε με το χιούμορ του, ενώ παραδέχτηκε πως οι δύο καλλιτέχνες είχαν βρεθεί και ερωτικά.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: “Η Tina μου είπε ότι ο David της είχε ήδη πει πολλές φορές “σε θέλω”. Έφτασα να δω το sound-check τους στη σκηνή και κορόιδευαν ο ένας τον άλλον Αργότερα επέστρεψαν στο ξενοδοχείο. Το επόμενο πρωί πήγα στο δωμάτιο της Turner και συμπεριφερόταν πολύ περίεργα. Μου είπε, “Θεέ μου, ο David είναι τόσο άτακτος”. Μου είπε ότι ο David ήρθε κοντά της και εκείνη είπε, “Σκέφτηκα, “Α, θα διασκεδάσουμε λίγο”. Και το έκαναν.” Τότε η Turner άρχισε να γελάει και είπε: “Πήγε να κάνει ντους, και μετά έφυγε γυμνός, φορώντας μια από τις εφεδρικές μου περούκες. Άρχισε να τραγουδάει το “rolling on the river” και χόρευε όπως εγώ“”, περιέγραψε η Armani ότι της είπε η Tina.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version