Το Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο έγινε βιβλίο – Η Βάνα Μπάρμπα στην παρουσίαση

Το Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο έγινε βιβλίο – Η Βάνα Μπάρμπα στην παρουσίαση

Το "Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο" είναι η μεταφορά σε βιβλίο της ομώνυμης και δημοφιλούς σελίδας του Facebook, που κινείται ανάμεσα στο humor και την πολιτική ανάλυση.

Οι Εκδόσεις iWrite και η δημοφιλής σελίδα «Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του συλλογικού βιβλίου με τίτλο «Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Καφέ Αίτιον Πολυχώρος Πολιτισμού, Τζιραίων 8, Αθήνα (στάση μετρό Ακρόπολη), το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 19:00.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Βάνα Μπάρμπα (Ηθοποιός, Ανεξάρτητη Τομεάρχης Πολιτισμού Δήμου Γλυφάδας, Πρόεδρος Σωματείου «Δύναμη Ζωής και Αγάπης»), ο Χρήστος Δεμέτης (Δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης News247.gr), ο Χρήστος Κτενάς(Δημοσιογράφος) και ο Ανδρέας Πράσινος (Πυρηνάρχης σελίδας «Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο).

Όλες οι πληροφορίες για την παρουσίαση εδώ

Από το οπισθόφυλλο

To «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο» είναι η μεταφορά σε βιβλίο της ομώνυμης και δημοφιλούς σελίδας του Facebook, που κινείται ανάμεσα στο humor και την πολιτική ανάλυση.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο της εποχής του διαδικτύου, που εκφράζει το παγκόσμιο κίνημα της νοσταλγίας στη χώρα μας. Μία παλινδρόμηση της γενιάς των ‘80s και των ‘90s στα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια και η ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας να επιστρέψει στην ασφάλεια της ευημερίας, της ανάπτυξης και της προοπτικής. Μια πορεία προς τον πράσινο Ήλιο, παρόμοια με αυτή του Ικάρου.

Οι Εκδόσεις iWrite, σε συνεργασία με τους πυρηνάρχες της σελίδας «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο», προσκάλεσαν νέα συγγραφικά ταλέντα στον διαγωνισμό διηγήματος «Σοσιαλιστικές Ιστορίες ‘80s – ‘90s». Αποτέλεσμα του καλέσματος αυτού αποτελεί το πόνημα που κρατάτε στα χέρια σας. Μία συλλογή διηγημάτων που συναποτελούν ένα αμάλγαμα ευθυμογραφίας, νοσταλγίας και σοσιαλιστικής εξτραβαγκάντζας.

Η ανάγνωση του βιβλίου συνοδεύεται ιδανικά από μια φιάλη ιαπωνικού whiskey, νότες της Ρίτας σε full HD και ζιβάγκο πλεκτό από κινέζικα κλωστήρια. Τούτες τις στιγμές βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από το απόλυτο δώρο για συνταξιούχους με φαγωμένο εφάπαξ, πρώην λουλουδούδες στα «Σόδομα», αλογομούρηδες με νάιλον-γυαλιστερές φόρμες και νεολαίους πτυχιούχους LOWER.

 

Η σελίδα

Το Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο ξεκίνησε ως μια σελίδα στο λαβύρινθο του ελληνικού Facebook και κατέληξε να αποτελεί ένα κίνημα νοσταλγίας που σαρώνει την καθημερινότητα χιλιάδων εχθρών και φίλων του παπανδρεϊκού Σοσιαλιασμού.

Περισσότερα από 120.000 likes και η συγκινητική συμμετοχή του Λαού, έχουν δημιουργήσει ένα ψηφιακό κίνημα που ξεπερνά σε δημοφιλία όλα τα ελληνικά πολιτικά κόμματα στο διαδίκτυο.

Ζωσμένοι με διανοητικές βόμβες πασοκονίων, προκαλούμε ελεγχόμενες εκρήξεις στις νευρικές συνάψεις σας. Σκοπός μας το virtual αντάρτικο ενάντια στη Δικτατορία της Ηλιθιότητας.

Μια πορεία από αγάπη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, μυθικά parties, γλυκά προφι-ντελόρ και συζητήσεις για το αύριο στους πρόποδες του Λυκαβηττού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα