POWER PASS

Όλες οι τελευταίες ενημερώσεις για το Power Pass, την πλατφόρμα επιδότησης ρεύματος που αναμένεται να 'ανοίξει' για το κοινό την Παρασκευή 16/6. Πως γίνεται η αίτηση, πως υπολογίζεται η επιδότηση του ρεύματος και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Power Pass στο www.news247.gr

Ο Κώστας Σκρέκας

Λογαριασμοί ρεύματος: Επιδοτήσεις 33 λεπτά ανά κιλοβατώρα τον Ιανουάριο

Τις επιδοτήσεις στην ενέργεια για τον Ιανουάριο ανακοίνωσε ο Κώστας Σκρέκας. Για μηνιαίες καταναλώσεις έως 500 kWh, η επιδότηση θα είναι 330 €/MWh. Αφορά το 90% των νοικοκυριών στην Ελλάδα.

Ηλεκτρονική απάτη (φωτό αρχείου)

Τράπεζες: Στο στόχαστρο των e – απατεώνων επιδόματα και εφορία

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, περιστατικά όπου δικαιούχοι επιδομάτων Power Pass ή Fuel Pass δέχονται mail, sms ακόμη και τηλεφωνικές κλήσεις από δήθεν λογιστές, εφοριακούς ή υπαλλήλους διαφόρων οργανισμών, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.

Λογαριασμός ρεύματος

"Ζαλισμένοι" οι καταναλωτές από τις συνεχείς αλλαγές στους τιμοκαταλόγους του ρεύματος

Στη σύγχυση των καταναλωτών συμβάλλουν διάφορες εμπορικές πρακτικές των παρόχων, όπως εκπτώσεις συνέπειας κ.λπ., όσο και οι "μπερδεμένες" διαφημιστικές καμπάνιες των εταιρειών προμήθειας.

Power Pass

Power pass: Τα επόμενα βήματα

Για το Power Pass 2 έχουν καταβληθεί τα 250 εκατ. από τα 300 εκατ. ευρώ σύνολο ενώ το όλο πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί έως το Σεπτέμβρη.

Power Pass

Power Pass - Έρευνα ΕΚΠΟΙΖΩ: Το 92,3% των καταναλωτών δηλώνουν απογοητευμένοι από το ποσό της επιδότησης

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της έρευνας της ΕΚΠΟΙΖΩ, σχετικά με το ποσό επιδότησης του προγράμματος Power Pass. Το 92,3% των καταναλωτών δηλώνουν ανικανοποίητοι.

Κλιματιστικό

"Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή": Τι εξετάζει η κυβέρνηση για τους επιλαχόντες

Μετά την μεγάλη απήχηση του προγράμματος "Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή", η κυβέρνηση διερευνά τα κατάλληλα εργαλεία για να διευρύνει το κονδύλι, για να μπορέσουν σταδιακά οι επιλαχόντες να αντικαταστήσουν τις ενεργοβόρες συσκευές τους.

Νάσος Ηλιόπουλος

Ηλιόπουλος: "Τα νοικοκυριά κόβουν βασικά αγαθά και ο Μητσοτάκης συνεχίζει την κοροϊδία"

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, που "συνεχίζει και την κοροϊδία με το power pass", τη στιγμή που οι πολίτες δυσκολεύονται να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος.

Ηλεκτρική ενέργεια και χρήματα

"Ψαλίδι" στο Power Pass: Απορρίφτηκαν 9 στις 10 αιτήσεις της δεύτερης φάσης αξιολόγησης

Η πίστωση των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μετά τη δεύτερη φάση αξιολόγησης θα ξεκινήσει από την Πέμπτη ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι πληρωμές των δικαιούχων από τα 1,9 εκατ. των πρώτων αιτήσεων που πέρασαν από το σχετικό “μικροσκόπιο”.

Μιχάλης Κριθαρίδης

Κριθαρίδης: "Ο πρωθυπουργός με απύθμενο θράσος γιορτάζει την τεράστια κοροϊδία του power pass"

Για "τεράστια κοροϊδία" κάνει λόγο ο Μιχάλης Κριθαρίδης, μιλώντας για τα ποσά που θα λάβουν οι πολίτες από το Power Pass. «Ο Πρωθυπουργός αντί να κρυφτεί, έστειλε και μήνυμα για να "γιορτάσει" την πληρωμή τους».

Power Pass

Power Pass: Έκτακτη ανακοίνωση της ΔΕΗ μετά από περιστατικά απάτης - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες

Μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή ακόμα και τηλεφωνημάτων επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν τον κωδικό της κάρτας ή άλλα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών για να υποκλέψουν χρηματικά ποσά. Η ανακοίνωση της ΔΕΗ.

Power Pass: Οι πολίτες βλέπουν τα ποσά και δεν ξέρουν αν πρέπει να γελάσουν ή να κλάψουν

Power Pass: Οι πολίτες βλέπουν τα ποσά και δεν ξέρουν αν πρέπει να γελάσουν ή να κλάψουν

"Φτωχά", μηδενικά ή ακόμα και αρνητικά ποσά εμφανίστηκαν στους πολίτες που περίμεναν εδώ και καιρό μία ελάφρυνση για να ανταποκριθούν στους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος.

Power Pass

Power Pass: Επέκταση και για τους λογαριασμούς Ιουνίου - Πώς θα δοθεί το έξτρα ποσό επιδότησης

Με βάση τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί στην πλατφόρμα και χωρίς να απαιτείται υποβολή νέας αίτησης, το επόμενο διάστημα θα επανυπολογιστεί το σύνολο της ενίσχυσης για την περίοδο από 1η Δεκεμβρίου έως 30 Ιουνίου.

Power pass

Power Pass: Ώρα πληρωμών των αναδρομικών επιδοτήσεων για το ρεύμα

Άρχισε η ενημέρωση των πολιτών για τα ποσά του Power Pass. 2,8 εκατ. αιτήσεις  υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα και μετά την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης αναμένεται να πιστωθούν αθροιστικά, για τις αναδρομικές αποζημιώσεις 280 εκατ. ευρώ.

Χρήματα

Power Pass, Fuel Pass και αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών: Πότε "κληρώνει", πότε πληρώνει;

Με μια σειρά δράσεων, που το επόμενο διάστημα θα “ζεστάνουν” τις τσέπες των καταναλωτών αλλά και την αγορά, όπως π.χ. στην περίπτωση του προγράμματος αντικατάστασης συσκευών, επιχειχειρεί η κυβέρνηση να στηρίξει τα “χειμαζόμενα” εισοδήματα των καταναλωτών.

Σταθμός φυσικού αερίου

Νέα εκτόξευση στις τιμές του αερίου, νέο δημοσιονομικό κενό για τις επιδοτήσεις στο ρεύμα

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η διπλή παρέμβαση στην εγχώρια αγορά θα τεθεί σε εφαρμογή την τρέχουσα εβδομάδα, αντί της 1ης Ιουλίου που προβλεπόταν αρχικά.

Power pass

Power Pass: Νέες οδηγίες μετά από προβλήματα στην πλατφόρμα - Τι πρέπει να προσέξετε για να υποβάλλετε ξανά δήλωση

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ελέγξουν εάν η σχετική ένδειξη της αίτησής του στο Power Pass μεταβλήθηκε από "ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ" σε "ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΥΠΟΒΟΛΗ".

Power Pass

Power Pass: Ανοιχτή η πλατφόρμα για όλα τα ΑΦΜ

Συνεχίζεται η διαδικασία για την επιδότηση ρεύματος, με τις αιτήσεις να προχωρούν μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας την Παρασκευή (17/06). Η πλατφόρμα είναι ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ.