Προκάλεσαν τροχαίο και αντί για συγγνώμη, γρονθοκόπησαν το θύμα

Προκάλεσαν τροχαίο και αντί για συγγνώμη, γρονθοκόπησαν το θύμα

Ποινές φυλάκισης επέβαλε δικαστήριο της Πάτρας σε δύο άνδρες, οι οποίοι αφού έπεσαν με το αυτοκίνητο τους πάνω σε διερχόμενο όχημα, γρονθοκόπησαν και τον οδηγό του που τόλμησε να καλέσει την τροχαία

Ποινές φυλάκισης επέβαλε δικαστήριο της Πάτρας σε δύο άνδρες, οι οποίοι αφού προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα, στη συνέχεια αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ζητήσουν τουλάχιστον συγγνώμη, επιτέθηκαν στον οδηγό του οχήματος, το οποίο χτύπησαν.

Το περιστατικό είχε συμβεί την Πρωτοχρονιά του 2008 στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα έπεσε πάνω σε διερχόμενο όχημα. Ο οδηγός του τελευταίου έκανε την κίνηση να καλέσει την τροχαία για να καταγραφεί το γεγονός, κάτι που εξόργισε τους δράστες, οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον γρονθοκόπησαν.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και μετά από πέντε χρόνια το δικαστήριο επέβαλε φυλάκιση 16 μηνών στον έναν κατηγορούμενο και 6 μήνες στον άλλο. Να σημειωθεί ότι αμφότεροι αποδείχτηκε ότι ήταν μεθυσμένοι ενώ κατηγορήθηκαν και για την αρπαγή του κινητού τηλεφώνου του θύματος.

Πληροφορίες από dete.gr

SHARE:

24Media Network