Ανακαλύπτουν απιστίες μέσω Facebook

Ανακαλύπτουν απιστίες μέσω Facebook

Ένας στους πέντε γάμους στις Ηνωμένες Πολιτείες «διαλύεται» καθώς ο απατημένος εντοπίζει τις απιστίες του συντρόφου του μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας στους πέντε γάμους στις Ηνωμένες Πολιτείες «διαλύεται» λόγω του Facebook και άλλων σελίδων κοινωνικής δικτύωσης καθώς ο απατημένος εντοπίζει πολύ πιο εύκολα τα… παραστρατήματα του συντρόφου του.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος Άλαν Μάντελ, πρόεδρος της Αμερικανικής Ακαδημίας Δικηγόρων Διαζυγίων (AAML) και διάσημος για τους celebrity πελάτες του, «το Google, το Facebook και το Twitter διευκολύνουν έναν άνθρωπο να διαπιστώσει την απιστία του/της συντρόφου του/της».

Τα στοιχεία της έρευνας της Αμερικανικής Ακαδημίας Δικηγόρων Διαζυγίων έδειξαν πως το 66% των παράνομων σχέσεων γίνεται μέσω του Facebook, το 5% μέσω του Twitter και 30% από τις υπόλοιπες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου ο απατημένος μαθαίνει τα… μαντάτα μέσω διαδικτύου είναι η περίπτωση της ηθοποιού Εύα Λονγκόρια η οποία χώρισε τον άνδρα της Τόνι Πάρκερ καθώς διαπίστωσε πως ο μπασκετμπολίστας είχε παράλληλη σχέση με γυναίκα στο Facebook.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σεξ και Σχέσεις
SHARE: