H Άντζελα Δημητρίου έκανε “come back” στη σκηνή του J2US

H Άντζελα Δημητρίου έκανε “come back” στη σκηνή του J2US
H Άντζελα Δημητρίου έκανε "come back" στο J2US

Η γνωστή καλλιτέχνιδα βρέθηκε στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Open, όπου τραγούδησε, ξεσηκώνοντας την κριτική επιτροπή, ενώ μάλιστα έκανε τη Βίκυ Σταυροπούλου να χορέψει

Στη σκηνή του J2US βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, η Άντζελα Δημητρίου. Μπορεί να ακούστηκαν πολλά για τη συμμετοχή της στο σόου, αλλά η καλλιτέχνιδα τελικά βρέθηκε στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Open, όπου τραγούδησε, ξεσηκώνοντας την κριτική επιτροπή, ενώ μάλιστα έκανε τη Βίκυ Σταυροπούλου να χορέψει. 

Η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε στη σκηνή και μαζί της τραγούδησε ο παρουσιαστής του σόου, Νίκος Κοκλώνης. Οι δυο τους τραγούδησαν το κομμάτι “Έλεος”, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ο παρουσιαστής ανέλαβε την αραβική εκτέλεση.  

 “Kάναμε comeback! Σας βλέπω ανελλιπώς τα Σάββατα, κάθε Σάββατο” είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου, προσθέτοντας μάλιστα ότι έχει ξεχωρίσει κάποια ζευγάρια μεταξύ των ντουέτων: “Την Κόνι με τον Τάσο έχω ξεχωρίσει, που μου αρέσουν πάρα πολύ και επίσης τον Κώστα Καραφώτη που είναι πάρα πολύ καλός. Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο καλός ο Τρύφωνας γιατί, ότι και αν κάνει, είναι must!”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα