Αποχωρεί ο James Corden από το The Late Late Show μετά από 8 χρόνια

Αποχωρεί ο James Corden από το The Late Late Show μετά από 8 χρόνια
James Corden Evan Agostini/Invision/AP

Τέλος εποχής για το The Late Late Show, καθώς ο παρουσιαστής και κωμικός James Corden θα αποχωρήσει. Το Carpool Karaoke και οι στιγμές που έγιναν viral.

Ο Βρετανός κωμικός και οικοδεσπότης του talkshow “The Late Late Show”, James Corden αποχωρεί από το CBS μετά από 8 χρόνια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος το βράδυ της Πέμπτης. Πρόκειται αν μη τι άλλο για ένα μεγάλο πλήγμα τόσο για το κανάλι όσο και την βραδινή ζώνη εν γένει.

Ο Corden ξεκίνησε την παρουσίαση του εβδομαδιαίου talkshow το 2015 και δημιούργησε “θόρυβο” με το Carpool Karaoke κατά τη διάρκεια του οποίου εκείνος και διάσημοι σελέμπριτις τραγουδούσαν στο αυτοκίνητο.

Το συμβόλαιο του κωμικού έληγε τον Αύγουστο, όμως συμφώνησε να παρουσιάσει το σόου για μια ακόμα χρονιά η οποία θα προβληθεί την επόμενη άνοιξη και θα είναι και η τελευταία. Ο James Corden είχε προετοιμάσει καιρό τώρα το έδαφος γι’ αυτή του την απόφαση. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Variety τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αναφέρει πως δεν ήξερε αν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του ενώ όπως πρόσθεσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου πως “Ποτέ δεν είδα αυτή τη δουλειά σαν τελικό προορισμό. Την είδα σαν μια στάση στο ταξίδι μου”.

Το κανάλι δεν έχει προβεί σε κάποια διευκρίνιση αναφορικά με το εάν το σόου θα συνεχιστεί με άλλον παρουσιαστή ή εάν θα κοπεί τελείως. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα και με δημοσίευμα των New York Times, η τηλεθέαση των εκπομπών αυτού του είδους τα τελευταία χρόνια φαίνεται να καταγράφει κατακόρυφη μείωση, με το μέλλον για πολλούς κωμικούς όπως ο Jimmy Kimmel και ο Stephen Colbert να είναι επίσης αβέβαιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα