Αποχώρησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης από το J2US – Τα συγκινητικά λόγια του ηθοποιού

Αποχώρησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης από το J2US – Τα συγκινητικά λόγια του ηθοποιού
O Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Η συγκίνηση ήταν έντονη, με τον Σταμάτη Φασουλή να δηλώνει πως θα του λείψουν πάρα πολύ οι δύο διαγωνιζόμενοι, ευχόμενος μάλιστα στο μέλλον να συνεργαστούν καλλιτεχνικά

Για ακόμα ένα Σαββατόβραδο, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε τα ζευγάρια του σόου του OPEN στη σκηνή, που σαν στόχο είχαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του τηλεοπτικού κοινού. Αυτό το 7ο live, όμως, ήταν και το τελευταίο για ένα από τα 9 ζευγάρια του J2US!

Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία, με τον ηθοποιό να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του στα τελευταία λεπτά στη σκηνή, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Η συγκίνηση ήταν έντονη, με τον Σταμάτη Φασουλή να δηλώνει πως θα του λείψουν πάρα πολύ και οι δύο διαγωνιζόμενοι, ευχόμενος μάλιστα στο μέλλον να συνεργαστούν καλλιτεχνικά.

Mε τόσο γλυκά λόγια, ο Λεωνίδας δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, δείχνοντας πραγματικά ευγνώμων για όλα όσα είχε ζήσει και όσα έχει αποκομίσει από το σόου.

“Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους σας. Από τη μπάντα, εσένα (Νίκο Κοκλώνη), τους συμπαίκτες και τους κριτές. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο. Με βοηθήσατε πάρα πολύ. Μου κάνατε πολύ καλό μέσα μου. Είμαι πολύ πλούσιος και γεμάτος. Έχω να πω μόνο καλά για αυτό το σόου”, δήλωσε συγκινημένος ο ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα