Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar

Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar

Ένας ιδιαίτερα δημοφιλής παρουσιαστής και ηθοποιός, αλλά και ένας άνθρωπος του θεάτρου στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής του show μιμήσεων του ΑΝΤ1. Πότε κάνει πρεμιέρα το αγαπημένο show μιμήσεων

Δυναμικά ρίχνεται στην τηλεοπτική αρένα η τηλεόραση του ΑΝΤ1, σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν. Πέραν του Rising Star που μονοπωλεί τα βράδια της Κυριακής, στο Μαρούσι σκοπεύουν να επιστρατεύσουν δύο ακόμη shows, αμφότερα ιδιαίτερα αγαπημένα και γνωστά στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό. Το NEWS 247 επικοινώνησε με υπεύθυνους του σταθμού και γνωρίζει τα ονόματα που θα απαρτίζουν τη φετινή κριτική επιτροπή για το Your Face Sounds Familiar.

Η εκπομπή που επιστρατεύει επωνύμους με στόχο εκείνοι να μιμηθούν άλλους διάσημους σταρ επιστρέφει, πάντα με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου, αλλά με εντελώς ανανεωμένη επιτροπή. Ή σχεδόν εντελώς...

Όπως μάθαμε λοιπόν, τα βράδια της Κυριακής τις παρατηρήσεις τους στους διαγωνιζόμενους θα διατυπώνουν αφενός μεν ο παρουσιαστής και ηθοποιός Φώτης Σεργουλόπουλος και αφετέρου ο ηθοποιός και θεατρικός παραγωγός Κώστας Σπυρόπουλος. Τη σύνθεση θα συμπληρώνει όπως και πέρσι, ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις για μια ακόμη γυναικεία παρουσία, χωρίς να υπάρχει ακόμη κάτι σίγουρο.

Το Your Face Sounds Familiar κάνει πρεμιέρα μετά το Πάσχα, καθώς θα διαδεχθεί το Rising Star του οποίου ο μεγάλος τελικός αναμένεται εκτός απροόπτου τη Δευτέρα του Πάσχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE: