Αιμιλία Υψηλάντη κατά Κιμούλη: “Δέχθηκα ψυχολογική βία – Τον λυπάμαι για τη μοναξιά του”

Αιμιλία Υψηλάντη κατά Κιμούλη: “Δέχθηκα ψυχολογική βία – Τον λυπάμαι για τη μοναξιά του”
Αιμιλία Υψηλάντη ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Η σπουδαία ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη περιέγραψε τη δική της τραυματική εμπειρία από την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη. Τάχθηκε στο πλευρό της Ζέτας Δούκα.

Μία ακόμη ηθοποιός προστίθεται στη μακρά λίστα των γυναικών που κατήγγειλαν λεκτική και ψυχολογική βία από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη, στον απόηχο της συγκλονιστικής καταγγελίας της Ζέτας Δούκα την προηγούμενη βδομάδα.

Ο λόγος για την σπουδαία ηθοποιό Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” το Σάββατο (30/01) και περιέγραψε τη δική της τραυματική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη, αναφέροντας, μάλιστα, πως τότε η ίδια ήταν πρόεδρος του ΣΕΗ.

“Εγώ έχω προσωπική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη. Όταν άκουσα την κ. Δούκα κατάλαβα ακριβώς τι έλεγε, όπως και πολλές Ελληνίδες πρωταγωνίστριες. Δεν κρίνουμε για το ταλέντα, αλλά κάποιοι έχουν αήθεις και κάκιστες συμπεριφορές προς συναδέλφους κι αυτό όχι στην προσπάθεια μιας πρόβας, αλλά από οργανωμένη αντίληψη να εξοντώσουν τον άλλον ως προσωπικότητα κι ως καλλιτέχνη. Πριν από 30 χρόνια δούλεψα μαζί του κι ήμασταν μαζί με την Μαριάννα Τουμασάτου που δεν ξέρω αν κατάλαβε την άσκηση βίας από τον ίδιο προς εμένα. Είχε όμως την εξυπνάδα και την σκηνική ευφυϊα να χρησιμοποιήσει εκλεπτυσμένες μεθόδους για να με ακυρώσει ως προσωπικότητα και καλλιτέχνη. Είναι πολύ δύσκολο να τα αποδείξω, αλλά κάποιοι συνάδελφοι νομίζω ότι το πήραν χαμπάρι. Δέχθηκα ψυχολογική βία, αν και ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ”, δήλωσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η ηθοποιός ανέφερε, ακόμη, πως θα βρίσκεται στο πλευρό της Ζέτας Δούκα να καταθέσει σε όποια δικαστική διαμάχη, ενώ τόνισε: “Λυπάμαι τον Γιώργο Κιμούλη για τη μοναξιά του”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα