Αιμίλιος Χειλάκης: Είμαι 53 ετών, ξέρεις πόσες κρίσεις έχω περάσει;

Διαβάζεται σε 2'
xeilakis
Αιμίλιος Χειλάκης Papadakis Press

Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε ανοιχτά για τις ηλικιακές κρίσεις που έχει περάσει αλλά και το αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να χωρίσει με τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου.

Διανύοντας την 5η δεκαετία της ζωής του ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και με αφορμή την προσωπική του ζωή αναφέρθηκε στις ηλικιακές κρίσεις που έχει περάσει.

Ο γνωστός ηθοποιός παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και κατά τις δηλώσεις που πραγματοποίησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου, καλούμενος να σχολιάσει πως οι δυο τους είναι συνέχεια μαζί, τόσο εντός όσο και εκτός δουλειάς.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν στιγμές που ο καθένας αναζητά τον προσωπικό του χρόνο, ο Αιμίλιος Χειλάκης απάντησε: “Είμαστε τόσο καλά ο ένας με τον άλλον που στον προσωπικό μας χρόνο θέλουμε να είμαστε μαζί“.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί να βάλει τέλος στη σχέση του με τη σύζυγό του, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως είναι κάτι που όλοι έχουν σκεφτεί και εξήγησε ο λόγος που συμβαίνει είναι “γιατί αρχίζει ο άνθρωπος που έχεις ερωτευτεί και έχουν περάσει πολλά χρόνια να έχει διαφοροποιηθεί. Πρέπει να τον κοιτάξεις στα μάτια και να πεις ότι και εγώ έχω διαφοροποιηθεί. Εμάς μάς ενδιέφερε αυτό που έχουμε φτάσει να είμαστε και για αυτό είμαστε μαζί. Είμαι 53 ετών, ξέρεις πόσες κρίσεις έχω περάσει; Των 20, των 30, των 40.. έχω να περάσω των 60, των 70 και των 80 αν ζω. Η κρίση αν χρησιμοποιήσουμε σωστά τη λέξη είναι η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και πρέπει να τα κρίνεις σωστά“.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα